18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 5,0
TBP 104,6%
Hitrate 45,4%

TOP Oss-Jong FC Utrecht-30. April 2021 19:30

Units 1/10 Tabte
TOP Oss vs Jong FC Utrecht
TOP Oss vinder
April 30, 2021 19:30
Udgivet April 29, 2021 13:27
Kamp: TOP Oss – Jong Utrecht
Tip: 1-tallet
Odds: 1,90
Bookmaker: Nordicbet
Spilbar ned til: 1,60

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

TOP OSS har været nævnt i SpilXpoden over et par gange – senest blev holdets udekamp mod PSV II udsat pga. Corona hos PSV-talenterne, men det har blot medført, at holdet er helt og aldeles veludhvilede inden opgøret mod et nyt talenthold, nemlig Utrecht. 

Som nævnt i SpilXpoden har TOP Oss et fremragende tag på talentholdene under cheftræner Klaas Wels: Fem kampe i denne sæson har givet lige så mange sejre, og tendensen strækker sig også både et og to år tilbage, hvor Wels har 15 sejre, en uafgjort og fem nederlag mod talenterne fra AZ, Ajax, PSV og Utrecht. 

Gæsterne har været forårets helt store skuffelse i Eerste Divisie, hvor man i 18 kampe har fire sejre og 14 nederlag. To af sejrene kom direkte efter julepausen, og det gør ikke sagen nemmere, at Utrechts A-hold spiller kamp allerede dagen efter, sådan så der næppe er sendt mange forstærkninger ned fra A-truppen til reserverne fredag aften på udebane. 

TOP OSS er favoritter til at vinde fjerde periode, hvis de napper sejren her mod Utrecht, og prisen er fremragende på, at holdet fortsætter den imponerende stime mod reserveholdene, der på dette tidspunkt af sæsonen bare venter på sommerferie.


TOP Oss – Jong FC Utrecht Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

TOP Oss
Jong FC Utrecht
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. april 2021 19:55.

TOP Oss – Jong FC Utrecht Head 2 Head


Skriv et svar