18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Tommy Paul-Dusan Lajovic – 10. October 2021 03:00

Units 5/10 Tabt
Tommy Paul vs Dusan Lajovic
Lajovic +2,5 Partier
10. oktober 2021 03:00
Marathonbet
Tippet til 1.90
Udgivet 9. oktober 2021 20:52
Tommy Paul møder Dusan Lajovic i Masters tuneringen Indian Wells, og jeg mener at Lajovic burde være smal favorit. Det kan dog ikke ses i prissætningen, så det giver anledning til at smide nogle units efter serberen.

Lajovic var senest i aktion til ATP 250 tuneringen i Nur Sultan d. 23/9, hvor han tabte i to tætte sæt, til den senere vinder, Kwon. Så han har haft rig mulighed til at forberede sig til Indian Wells, og vende sig til en ny tidszone og de varmere forhold i ørkenen. I hovedtuneringer i ATP regi har Lajovic de seneste 12 måneder win/loss stats på 8/7, når underlaget er udendørs hardcourt. Ganske fine tal af serberen, som beviser at det faktisk er et underlag som passer ham næsten ligeså godt som grus. Samtidigt har han hold/break stats på respektable 104,4 (78,2+26,2), hvilket er markant bedre end hans amerikanske modstander.

Paul er nemlig, trods hans favoritværdighed hos bookmakerne, faktisk ikke en spiller som der har haft meget succes til ATP hovedtuneringer på udendørs hardcourt, de forgangne 12 måneder. Her har han win/loss stats på 6/11, samt hold/break stats på 94,4 (75,2+19,2), så han er faktisk massive 10 procentpoint dårligere end Lajovic. Sidste uge blev det til et hurtigt exit i ATP 250 tuneringen i San Diego, og generelt har det ikke været et særlig godt år for amerikaneren, hvilket statistikkerne også fortæller så glimrende. Jeg har selv haft den tvivlsomme fornøjelse at se flere kampe med amerikaneren i år, og på trods af at han til tider kan levere flot spil, så ligner han nogle gange "19 kroner i mønter" på tennisbanen.

Opgøret her skal spilles efter solnedgang, så forholdene bliver ikke just hurtigere, på en bane der i forvejen er relativt langsom og tung. Dette burde også være en fordel for Lajovic, som normalt trives på grusunderlaget, hvor der er langt mere tid på bolden end på den gennemsnitlige hardcourt bane.

Man kan sagtens spille Lajovic rent, men Paul er trods alt på hjemmebane i ørkenen. Derfor vælger jeg den lidt mere konservative løsning, hvor jeg tager flotte odds 1.90 på at Lajovic kan dække en linje med +2,5 partier.

Tommy Paul – Dusan Lajovic Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 9. oktober 2021 23:25.

Tommy Paul – Dusan Lajovic Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar