18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tomayapo-San Jose – 28. October 2021 00:15

Units 1/10 Tabt
Tomayapo vs San Jose
Over 3.5 Mål
28. oktober 2021 00:15
Betfair
Tippet til 2.10
Udgivet 26. oktober 2021 13:28
Bolivia, Primera Division.
Der resterer syv runder i Bolivia. San Jose er rykket ned mens Tomayapo er en del af en tre-mands gruppe der fortsat kæmper for overlevelse. Der er en risiko for at San Jose trækker sig og kampen dermed aflyses.

Tomayapo kan takke en stærk defensiv for at de ikke er tættere på nedrykningen end tilfældet er. Med blot 34 mål imod på 23 kampe har de lukket tredje færrest ind af holdene i nederste halvdel af tabellen. Det har været vigtigt eftersom de blot har scoret 20 mål selv. Kun undergået af netop San Jose. De kan dog glæde sig over at angriberne Ferreira (mål-ræv i Bolivia) og Vera er fit for fight til sæson afslutningen. Med syv kampe tilbage har de seks point ned til nedrykningsstregen og dermed alt at spille for resten af sæsonen. Tomayapo kan dog glæde sig over lidt fremgang på det seneste med syv point i deres sidste fem kampe, og de kom på tavlen i fire af dem.

San Jose nedrykning blev bekræftet sidste uge. Med blot én uafgjort kamp i deres hidtil 23 og et minus på 11 point, grundet rod i økonomien, var det blot et spørgsmål om tid. Netop økonomien er den altafgørende årsag til deres forfald. Spillerne får ikke løn, de har ikke råd til at flyve til deres udekampe og nu er der tale om at klubben går konkurs og må trække sig fra ligaen omgående. Truppen er meget ung og består primært af lokale drenge som ikke har niveau til Primera Division. Desværre for dem er der ingen lokale som tør lægge penge i klubben og den midtertidige ledelse er ved at give op. Det kan betyde at San Jose slet ikke møder op til kampen. Hvis de gør bliver det dog uden 1. målmand Nova (fast) som er en af de få med et godt niveau. Erstatningen er en ungdomsspillere som fik sin senior debut senest (1-4 nederlag). Uden 27 årige Nova på mål er ældeste mand den 24 årige midtbanemand Fernandez.

San Jose har været med afstand det ringeste hold i Primera Division denne sæson. De har lukket 75 mål ind på 23 kampe, og hele 14 af dem er gået over 3.5 mål. De har blot scoret 7 mål selv. Fire af dem i deres seks seneste kampe. Tomayapo har stået godt defensivt og tillader få mål imod sig. San Jose fik dog scoret imod dem i det omvendte opgør og kan spille frit. Selvom motivationen nok ikke er i top.

Får Tomayapo først hul på bylden og begynder at jagte mål, har de gode chancer for at score fire mål selv.

Tomayapo – San Jose Odds


Tomayapo – San Jose Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. San Jose fortsætter, indtil videre, med at spille i Primera Division.

    På et bestyrelsesmøde blev det besluttet at fortsætte da omkostningerne til næste kamp allerede er dækket. Klub legenden Dionisio Gutierrez tilbød at overtage holdet og træne dem gratis. Må ikke være ideelt for deres nuværende træner Luis Choque som blot har været der i fem uger.

    Summa summarum er at kampen bliver spillet.

Skriv et svar