Tomas Etcheverry vs Mayeul Darras – 14. maj 2022 15:00

Lyon ATP, Kval. | ATP
Etcheverry holder til 0 i sit første serveparti
Tippet til 3.75
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 14. maj. 10:14
ATP Lyon kvalifikation grus.

Tomas Martin Etcheverry er en typisk sydamerikansk grusslider, som spiller med maser af slice. Hvad der dog ikke er så typisk for denne type spillere er, at han samtidig server rigtig tungt og godt, og er god til at følge op på serven. Dette gør at han er en af de grusspillere, som vinder flest rene servepartier, og er rigtig svær at bryde. Han har vist rigtig fin form i år, hvor han har stået i flere challenger finaler.

Nu spilles der ikke challenger, men ATP kval i Lyon hvor den unge franskmand Mayeul Darras har fået et Wild Card. Darras spiller her sin første kamp på højere end future niveau, og han bliver stort set altid slået ud i kvalifikationen i disse futures. Derfor der det en kæmpe skridt op til denne kamp, og den unge franskmand vil få det enormt svært i denne kamp, og jeg tror det kan blive rigtig grimt for ham med et meget stort nederlag.

Desværre tilbydes der ikke spil på ciffertips på sæt i kampen i øjeblikket, så man må se andre veje. Derfor tager jeg et spil på at Etcheverry holder til 0 førte gang han server. Oddset er 3,75, hvilket er noget jeg som regel vil holde mig fra på grus. Men niveauforskellen er enorm i denne kamp, og med mindre Etcheverry laver en uprovokeret fejl i form af en dobbeltfejl eller lignende, er der gode muligheder for at starte matchen med at han holder sin serv rent.

Tomas Etcheverry – Mayeul Darras Odds


Tomas Etcheverry – Mayeul Darras Head 2 Head


Flere Tips

31. mar.
Units 4/10
Tippet til 1.80
Units 4/10
Tippet til 2.43
21:00
Units 1/10
Tippet til 1.93
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar