18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -42,0
TBP 73,6%
Hitrate 34,0%

Tjekkiet-Danmark-3. July 2021 18:00

Units 3/10 Tabt
Tjekkiet vs Danmark
Danmark vinder 2. halvleg
3. juli 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 2.46
Udgivet 1. juli 2021 10:48
Dansk EM-kvartfinale i Baku mod Tjekkiet, og jeg har rettet øjnene mod et utrætteligt dansk mandskab, som bliver ved med at angribe helt indtil slutfløjtet!

Danmark er virkelig kommet ud over stepperne i de to seneste kampe mod Rusland og Tjekkiet. På trods af føringer ved halvleg i begge tilfælde, så har Kasper Hjulmand endnu ikke følt sig fristet til at få sine spillere blot at stille sig tilbage og forsvare føringen, tværtimod. Vores danske helte bliver ved med at angribe ufortrødent hele kampen igennem, selv når de har et brugbart resultat ved hånden. Både mod Rusland og Wales var der lidt startvanskeligheder hos danskerne, som har vist at de lige skal bruge en halv times tid på at finde fodfæste. Til gengæld har de i begge kampe foldet vingerne helt ud i 2.halvleg. Mod Rusland vandt Danmark 2.halvleg med 3-1, efter to mål fra det 79.minut og frem, mens de mod Wales kørte videre i samme stil og vandt 2.halvleg med hele 3-0, igen med to sene mål. Det er dejligt forfriskende at se den angrebsiver som danskerne spiller med, de er fuldkommen høje på selvtillid, og stort set alle de offensive esser er efterhånden kommet på måltavlen.

Tjekkiet er i min optik at finde på nogenlunde samme niveaumæssige hylde som Rusland og Wales, som Danmark så fint ondulerede med 4-1 og 4-0. Tjekkerne har dog vist sig bedre frem end begge de to nationer, i særdeleshed i defensiven hvor det kun er blevet til to indkasserede mål på fire kampe. Det er dog tvivlsomt om Tjekkiet havde stået i kvartfinalen, hvis ikke Hollands De Ligt havde raget et rødt kort til sig i midt i 2.halvleg af ottendedelsfinalen. Det er ikke utænkeligt, at tjekkerne kan holde Danmark fra fadet i længere tid end Rusland og Wales, de har en fin startellever, men bredden i den tjekkiske trup er tvivlsom, her har Danmark langt større kvaliteter til at ændre kampforløbet. Tjekkernes to indkasserede mål ved slutrunden er begge kommet efter gennembrud i deres højre side, og heldigvis for Danmark, så råder vi i venstresiden over Mæhle, som angriber for fuld skrue i alle 90 minutter, og har vist sig frem som en rigtig stor EM-profil. Der er muligheder! Den tjekkiske lejr har allerede beklaget sig over deres megen rejsetid ved slutrunde, hvor de indtil videre har været forbi Skotland, England, Ungarn og nu skal til Aserbajdsjan. Her må danskerne alt andet lige også have en fordel med friskere stænger til slut i kampen.

Danmark er gjort til rimelige klare favoritter af bookmakerne til denne kvartfinale, og står i skrivende stund i omkring odds 2.10 for en sejr. At man kan få 0.36 mere for en dansk sejr i 2.halvleg virker for mig en anelse højt, med det danskerne har vist. Jeg ser lige som bookmakerne, Danmark som rimelig klare favoritter her, mod et tjekkisk som jeg vurderer til at være et niveau under Danmarks standard. Danskerne har været fuldkommen flyvende i de seneste to kampe, og især i 2.halvleg har de været dygtige til at cementere sejren på trods af føringerne allerede ved halvleg. Med Hjulmands evigt angribende stil, hurtige og utrættelige danske omstillingsspillere, rejse-trætte tjekkere, ja, så ser jeg det som meget sandsynligt at Danmark endnu engang vinder 2.halvleg, som de gjorde det mod Rusland og Wales med 3-1 og 3-0.

Tjekkiet – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tjekkiet
Danmark
Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 18:00.

Tjekkiet – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar