Tim Means vs Kevin Holland – 19. juni 2022 02:30

Profit
-58,5
TBP
91,7%
Hitrate
44,6%
195 Tips
Mixed Martial arts icon
| UFC on ESPN 37
Tim Means vs Kevin Holland
Holland w/ stoppage
Tippet til 2.75
Units 5/10
Vundet +8,75
Udgivet 18. jun. 07:36

Reklamelink

UFC on ESPN 37. Main card i Austin. Weltervægt.

Holland bør give mange weltervægtere problemer. Means er en stor udfordring med sin rutine, alsidighed og toughness, men der er god mulighed for, at forskellen i alder og størrelse bliver udslagsgivende, hvis fighterne først begynder at trade stående, som de har for vane.

Det taler for spillet:

 • Holland har et stort potentiale og skal være favorit. Han udvikler sig, mens Means har toppet.
 • Holland bør have fordelen stående. Han har fremragende hænder og har en enorm rækkevidde.
 • Holland er en virkelig farlig finisher, som har stoppet sin modstander i hele 18 af sine 22 sejre.
 • Means er blevet 38 år og har haft mange krige. Han er blevet stoppet syv gange i sin karriere.
 • Means er tidligere letvægter. Holland har formået at stoppe flere rigtig stærke mellemvægtere.

Det taler imod spillet:

 • Means er en glimrende fighter, som bestemt ikke er færdig. Han har vundet tre kampe i streg.
 • Means er en dygtig bokser med gode albuer og knæ, som dog plejer at have længden med sig.
 • Means har altid været enormt hårdfør. Man skal ryste ham hårdt, hvis man skal have ham ud.
 • Holland er ikke altid fokuseret. Han er en showman og trashtalker, men det kan hæmme ham.
 • Holland har et mistænkeligt takedown defense. Han er samtidig villig til at kæmpe fra ryggen.

Odds

Holland er stor favorit overalt på markedet. Betfair giver 1,28 på en sejr, Bet365 giver 1,30, Comeon og Nordicbet giver 1,31, Bwin og Cashpoint giver 1,32, mens 888Sport, Marathonbet, Mr. Green og Unibet giver 1,34. Min chancevurdering ligger omkring 20-80, så jeg finder rimelig stor værdi på en favoritsejr trods de lave odds.

Bookmakerne hælder til, at vi får en favoritsejr før tid, men der er stor uenighed om, hvor sandsynlig den vurderes til at være. Jeg ved ikke, om de har større tiltro til Means, eller om de tvivler på Holland på weltervægt. Jeg lægger mig med den ene del af markedet. Jeg har stor respekt for Means, som er en glimrende fighter, men han er kommet op i årene. Samtidig tror jeg, at cuttet fra mellemvægt, som ikke nødvendigvis er så svært for favoritten, er det helt rigtige. Han opgiver noget speed, nu hvor han er rykket ned, men hans størrelse gør ham til en stor mundfuld for de fleste. Jeg lægger rigtig meget i, at Holland var borderline top-10 på mellemvægt, mens Means har kæmpet en stor del af karrieren på letvægt, foruden aldersforskellen. Jeg giver en chancevurdering omkring 40 procent, hvilket giver en flot betvalue på 110 procent. Til sammenligning med dette spil giver Bet365 og Marathon 2,37, Comeon giver 2,40, Bwin og Nordicbet giver 2,50, mens 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 2,65.

Tim Means

USA
38 år (20. februar 1984)
32-12-1, 1 NC, 19 KO, 5 sub
Ortodoks
Højde: 188 cm.
Rækkevidde: 191 cm.
Vægt: 77 kg.

Tim ”The Dirty Bird” Means er tidligere mester på letvægt og juniorweltervægt hos King of the Cage. Han har bl.a. besejret Bobby Green, Dhiego Lima, John Howard, Sabah Homasi, Alex Garcia, Thiago Alves, Laureano Staropoli, Mike Perry og Nicolas Dalby, mens han bl.a. har tabt til Spencer Fisher, Jorge Masvidal, Danny Castillo, Neil Magny, Matt Brown, Alex Oliveira, Belal Muhammad, Sergio Moraes, Niko Price og Daniel Rodriguez.

Kevin Holland

USA
29 år (5. november 1992)
22-7, 1 NC, 13 KO, 5 sub
Ortodoks
Højde: 191 cm.
Rækkevidde: 206 cm.
Vægt: 77 kg.

Kevin ”Trailblazer” Holland er tidligere mester på mellemvægt hos Xtreme Knockout. Han har bl.a. besejret Geoff Neal, John Phillips, Gerald Meerschaert, Alessio Di Chirico, Anthony Hernandez, Joaquin Buckley, Darren Stewart, Ronaldo Souza og Alex Oliveira, han har en no contest mod Kyle Daukaus, mens han har tabt til Ramil Mustapaev, Rafael Lovato, Curtis Millender, Thiago Santos, Brendan Allen, Derek Brunson og Marvin Vettori.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tim Means – Kevin Holland Odds


Tim Means – Kevin Holland Head 2 Head


Flere Tips

10. jun.
Units 4/10
Tippet til 4.80
21:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.20
21:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 6.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

 1. Det var en herlig aften i UFC. Meget tiltrængt efter PFL-mareridtet i går!

  Mere eller mindre hele eventet var forrygende underholdning med knockouts til højre og venstre. Holland brød trenden med en submission, efter han rystede Means med sin lange højre, men det skal han ikke høre et ondt ord for. Yanez skulle kun bruge et par minutter på at regne Kelley ud. Han var rigtig skarp. Rodrigues var uhyggelig. Han landede flere bomber, som havde stoppet gode fightere tidligere, end hvornår Marquez måtte kapitulere.

  Det er et problem hver uge – nu flere dage i træk – men dommerne aner simpelthen ikke, hvad de laver for tiden. Der var tre rigtig tætte kampe til aften, men jeg mener, at de valgte forkert hver gang. Oliveira narrede dommerne ved at blitze, men der var altså ikke meget effektivitet over det efter de første par minutter i kampen. Kutateladze var forrygende, det var Ismagulov også, men han edgede i mine øjne runde tre. Kamplederen begik en graverende fejl ved at kalde timeout på et knæ, der var lovligt, hvorefter han fratog georgieren toppositionen, som nok havde afgjort en tæt kamp. Dommerne har formentlig været i tvivl, hvorfor de gik med damage, hvilket er fint. Problemet var, at Kutateladze kom til kamp med et cut på næsen. Det åbnede så sandelig op i anden runde, som han tabte, men det er ikke meningen, at Ismagulov bliver belønnet i tredje runde for arbejdet i forrige runde. Skaden var sket tidligere. Main event irriterer mig grænseløst. Hvis man mener, at Emmett edgede anden runde, som jeg ikke er enig i, så man havde ham oppe 3-0 frem for 2-1, så fred være med det, men kampen blev afgjort, da en dommer gav ham fjerde runde, der var den klareste runde i kampen – for Kattar. Emmetts ansigt var i øvrigt ved at falde fra hinanden, men hvad Ismagulov vandt på, gjaldt altså ikke her. Reglerne er klare, men op til fortolkning live, hvor det kan være svært. Sådan er det. Dommerne bliver dog som minimum nødt til at tage nogle kurser, så vi får lidt consistency.

  Den seneste måned har vi set Storley slå Page på kontrol, uden noget som helst damage, Vieira slå Holm på begrænset damage i en kamp, hvor hun blev kontrolleret i clinchen halvdelen af tiden samt outworket og outlanded 2:1, Martinez stjæle tredje runde og dermed kampen på kontrol mod Collard, hvor han blev kørt over stående og virkelig led sent pga. arbejdet til kroppen og presset – absolut ingen sammenhæng – og et værre rod i aften. Det må være nok med brok om det, men hold op, hvor er det frustrerende, at det skal være så svært for dem. Bestem jer i det mindste.

Skriv et svar