18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Thisted-VSK Aarhus-30. May 2021 13:00

Units 5/10 Vundet
Thisted vs VSK Aarhus
VSK Aarhus +0.25 (AH)
30. maj 2021 13:00
Udgivet 29. maj 2021 22:33
Kamp: Thisted – VSK Aarhus
Tip: VSK Aarhus +0,25 (Asian)
Odds: 1,93
Bookmaker: Unibet
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Thisted er sikret en plads i 2. division, og Thisted har ikke præsteret voldsomt godt den seneste tid, hvor man kun har hentet en enkelt sejr i de seks seneste kampe. Man har ganske vist haft et svært program, men det vidner også om dalende motivation, og tendensen i denne weekends 2. division har da også været, at motivationen har fyldt meget. Det har ikke været sydlandske tilstande, men mange af de underdogs, der har haft noget på spil har hentet point, og VSK har i den grad meget på spil, da de kæmper indædt for at klemme sig med i selskabet, der giver adgang til næste sæsons 2. division.

Det kræver point i kampen mod Thisted – og helst en sejr, da man med tre point vil gå forbi både Brabrand og Frem og dermed placere sig på 6. pladsen. Jeg vælger dog +0,25-varianten, da en pointdeling også vil være gunstig for VSK Aarhus, der vil gå forbi Brabrand på bedre målscore. Her vil man have et mål at give af inden sidste runde. Frem og Middelfart ligger med 40 og 39 point, og skulle de spille uafgjort, mens VSK vinder, så går VSK forbi Frem, mens en Frem-sejr vil betyde, at man går forbi Middelfart. VSK møder i sidste runde Oure, som er rykket ned og ligner en overkommelig modstander.

Derfor er X’et ganske fornuftigt for VSK, og når man ser Thisteds seneste kampe med 3 af 4 uafgjorte og meget få mål, så virker det som en god variant. VSK har præsteret svingende den seneste tid på resultater, men har på stats spillet flere gode kampe, og man har en habil trup. I det omvendte opgør i Vejlby-Risskov blev det 2-2 i en kamp, hvor VSK var klart bedst, dominerede på bolden og havde langt flest afslutninger. Med tre minutter tilbage smed man sejren trods overtal i 20 minutter.

Det skal VSK revanchere, og jeg synes, de har gode muligheder og til et flot odds, hvor X’et giver halv gevinst.


Thisted – VSK Aarhus Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 14:09.

Thisted – VSK Aarhus Head 2 Head


Skriv et svar