18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Thisted-Brabrand-29. August 2021 15:00

Units 3/10 Vundet
Thisted vs Brabrand
Over 2.5 mål
29. august 2021 15:00
888
Tippet til 1.81
Udgivet 29. august 2021 07:27
Jeg var også på over 2,5 i Thisteds seneste kamp mod B93, men efter to målrige kampe med 2-2 i Skive og 6-1 nederlag til AB, så endte det 1-0 til Thisted i en kamp, hvor B93 ellers dominerede fra start til slut, men simpelthen ikke kunne få bolden i kassen. Det er såmænd ikke, fordi Thisted endnu kan betegnes som et gedigent over-hold, men de har et voldsomt angreb med Mikkel Agger og Yao Dieudonne. Yao scorede i sidste sæson 15 mål, mens Agger bare er god god til 2. division.

Det skal give muligheder for Thisted overfor et Brabrand-hold, der trods normalt stærk defensiv faktisk afgiver pænt med chancer. Både Aarhus Fremad og Middelfart har væltet i chancer mod Brabrand i de seneste to kampe. Det er muligvis hold, der er et halvt niveau over Thisted, men angrebsduoen bør i den grad få muligheder overfor en knap så tæt defensiv.

Brabrand har hentet Malthe Boesen tilbage. Han lavede 8 mål i VSK seneste sæson og supplerer offensiven godt op, hvor Mike Kaljo altid er en trussel, mens stærke Lasse Møberg også er vendt tilbage til Brabrand efter et ophold i Skive. Brabrand vandt senest 2-1 over Aarhus Fremad, hvor man ellers havde mange chancer imod, mens man gangen forinden lavede et flot comeback mod Middelfart fra 3-1 til 3-3.

Det skal dog med, at 2. division ikke er en lige så målrig række som tidligere. I og med, der er færre hold og en kvalitet i rækken, der gør at holdene er langt tættere på hinanden, så er alle point ekstremt vigtige og flere kampe bliver solgt for uafgjort, mens den defensive struktur fylder mere hos holdene, hvor flere også har fået et stærkere setup. Brabrand og Thisted ligger dog lunt i svinget i top-6 med denne kamp i hånden, og jeg forventer da, at særligt hjemmeholdet vil gå til angreb, hvilket passer Brabrand fint. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om værdien her om end den ikke er enorm.

Thisted – Brabrand Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Thisted
Brabrand
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 14:56.

Thisted – Brabrand Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar