Thiago Moises vs Christos Giagos – 26. juni 2022 05:00

Profit
-6,2
TBP
98,3%
Hitrate
49,5%
109 Tips
Mixed Martial arts icon
UFC on ESPN 38
Thiago Moises vs Christos Giagos
Moises w/ submission el. point
Tippet til 1.80
Units 4/10
Vundet +3,20
Udgivet 24. juni 2022 02:26

Reklamelink

UFC on ESPN 38. Main card i Enterprise. Letvægt.

Moises bør være et niveau over sin modstander. Giagos er en solid fighter med gode hænder og brydeevner, men favoritten har et mere varieret angreb stående og giftig jiu-jitsu, så dette ligner en kamp, som han bør kontrollere, men hvor en knockout virker usandsynlig.

Det taler for spillet:

 • Moises har evnerne til at konkurrere med top-10. Han bør være en klasse over sin modstander.
 • Moises er en solid kickbokser, der bør have fordele stående med sin hand speed og præcision.
 • Moises har glimrende brasiliansk jiu-jitsu, så han kan afgøre kampen, hvis de ender på jorden.
 • Moises har vundet på submission eller point i 12 af sine 15 sejre. Han har ikke enorm power.
 • Giagos er kun blevet knockoutet to gange mod de fremragende fightere Emmett og Tsarukyan.
 • Giagos er udmærket overalt, men det er svært at se, hvad han har, som rigtigt kan true Moises.

Det taler imod spillet:

 • Giagos mangler stadig en rigtig stor sejr, men han taber normalt kun til virkelig gode fightere.
 • Giagos har udmærkede bokseevner. Han er ikke lige så alsidig, men hans hænder er nok bedst.
 • Giagos har måske en fordel, når det gælder brydning, om end Moises er farlig at grapple med.
 • Giagos kan blive overaggressiv stående. Hvis han efterlader en åbning, kan det blive straffet.
 • Moises kommer til kamp efter at have tabt to kampe, dog på noget højere niveau end Giagos.
 • Moises har formentligt primært arbejdet på sin striking efter det hårde nederlag mod Alvarez.

Odds

Moises er favorit overalt på markedet. Betfair giver 1,34 på en brasiliansk sejr, Comeon giver 1,37, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,38, Marathonbet giver 1,39, Bet365, Bwin og Cashpoint giver 1,40, mens Nordicbet giver 1,42. Min chancevurdering ligger omkring 75-25, så jeg finder værdi på favoritten trods de lave odds.

Bookmakerne hælder til, at vi får en favoritsejr før tid. Man får højest 2,40 på dette spil hos Comeon, hvilket stikker lidt ud på markedet og sagtens kunne indeholde værdi. Jeg forventer, at der vil være niveauforskel i kampen, men jeg er dog lidt usikker på, hvor Moises er henne efter to nederlag. Jeg er ikke bekymret over hans evner, men han har hårdt brug for en sejr, så det er muligt, at han kæmper lidt mere forsigtigt. Derudover er han i forvejen en tekniker, frem for en killer, som ikke er kendt for stor power, så en eventuel sejr vil med størst sandsynlighed komme på submission eller point. Det er markedet helt enige med, så det overrasker mig, at Bet365 tilbyder dette odds. Det virker rimeligt at give en chancevurdering på 60 procent, 30 procent på begge udfald, hvilket giver en solid betvalue på 108 procent. Til sammenligning med dette spil giver Comeon 1,54, mens Betfair giver 1,62. Man får højest 1,60 ved at kombinere markedets højeste odds på en favoritsejr via submission og point, så jeg kan rigtig godt lide spillet.

Thiago Moises

Brasilien
27 år (23. marts 1995)
15-6, 3 KO, 6 sub
Southpaw
Højde: 175 cm.
Rækkevidde: 179 cm.
Vægt: 70 kg.

Thiago Moises er tidligere RFA-mester på letvægt. Han har bl.a. besejret Jamall Emmers, Zach Freeman, Kurt Holobaugh, Michael Johnson, Bobby Green og Alexander Hernandez, mens han har tabt til Jason Knight, Robert Watley, Beneil Dariush, Damir Ismagulov, Islam Makhachev og Joel Alvarez.

Christos Giagos

USA
32 år (23. januar 1990)
19-9, 7 KO, 4 sub
Ortodoks
Højde: 178 cm.
Rækkevidde: 180 cm.
Vægt: 70 kg.

Christos ”The Spartan” Giagos er tidligere mester på letvægt hos Tachi Palace Fights og RFA. Han har bl.a. besejret Dakota Cochrane, Karen Darabedyan, Alexandre Pimentel, Mizuto Hirota, Damir Hadzovic, Carlton Minus og Sean Soriano, mens han bl.a. har tabt til Gilbert Burns, Chris Wade, Josh Emmett, Shamil Nikaev, Charles Oliveira, Drakkar Klose og Arman Tsarukyan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Thiago Moises – Christos Giagos Odds


Thiago Moises – Christos Giagos Head 2 Head


Flere Tips

30. juni 2022
Units 2/10
Tippet til 1.97
Units 4/10
Tippet til 1.90
1. juli 2022
Units 2/10
Tippet til 1.76
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

 1. Der er en spændende weekend i vente med en masse action – events fra både Bellator, PFL og UFC udover et par udmærkede boksekampe – men jeg kommer desværre ikke med flere tips. Bookmakerne har sat nogle gode odds, så det er rigtigt svært at finde værdi flere steder. Der er dog et par langskud, som kunne være et forsøg værd:

  Rodriguez-Sor Rungvisai: Det er ikke mange år siden, at Sor Rungvisai var borderline top-10 pound-for-pound i boksning efter sine storsejre over Chocolatito og Estrada. Han har ikke gjort et stort væsen af sig siden nederlaget til Estrada i rematchen for tre år siden og er blevet 35 år, hvilket er meget på de lave vægtklasser, men han må stadig betragtes som et stort step up for Rodriguez, der vandt et billigt bælte med en fin sejr over en aldrende Cuadras. Måske bliver der lagt noget i, at Cuadras har en sejr over Sor Rungvisai, men det kan man ikke altid udlede noget ud fra. Det var desuden tilbage i 2014, hvor Cuadras var langt bedre, mens thailænderen var relativt ny på højeste niveau i sporten. 5.50 hos Bet365 er altså for højt.

  Magny-Rakhmonov: Jeg er meget begejstret for kazakhstaneren. Han har kun haft tre UFC-kampe, så det er for tidligt at spå om, men jeg tror, at han kommer til at kæmpe om titlen med Chimaev engang i fremtiden. Nu får han sin første store test mod Magny, der er rigtig god, men en, som man bør slå, hvis man tilhører eliten. Rakhmonov er 15-0 med 15 stoppages. Det er voldsomt – og det har ikke været mod dårlig modstand – men jeg tør stadig ikke sige, at han med sikkerhed stopper Magny. Han virker uhyggelig skarp overalt, men kan også være tålmodig, så 4,00 på point er et skud værd.

  Jeg er virkelig spændt på at se både Rakhmonov og Tsarukyan i store tests. Umar Nurmagomedov er også et interessant talent, mens Vieira, som var forrygende i rene grappling-turneringer har en hård kamp mod Curtis. Det er Must See – især efter de UFC-events udenfor Apex med tilskuere, som vi har haft de sidste måneder!

Skriv et svar