The Strongest vs Huachipato – 16. maj.

Fodbold Copa Libertadores
The Strongest
Huachipato
16. maj.
01:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

16. maj.
01:00
Huachipato Under 0.5 Mål
Vundet +2,40

Units

3/10
Huachipato Under 0.5 Mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

 • The Strongest har lagt sig i pole position til førstepladsen. En sejr her giver dem et stærkt udgangspunkt.
 • Huachipato i mindre imponerende form. Kun to sejre i de ti seneste kampe.
 • Højderne i La Paz er et stor fordel for The Strongest. 3650m over havets overflade. Hucahipato er fra lavlandet.

| Sidst opdateret:


Analyse

The Strongest har spillet én kamp flere end Huachipato, da gæsternes kamp mod Gremio blev aflyst senest. Som følge heraf har de lagt sig i spiden af gruppe C og kan tage et stort skridt tættere på videre deltagelse med en sejr. Det samme kan Huachipato men gæsterne kommer til kampen i ringe form. De er godt nok ubesejret i Copa Libertadores (1-2-0) men i liga regi kæmper de for deres point og for at holde nedrykningsstregen på afstand. Huachipato har scoret 10 mål på 12 ligakampe. De er dog gået fra banen uden at score i seks af dem.

The Strongest er stærke defensivt. De har blot lukket to mål ind i Copa Libertadores (begge ude mod Estudiantes) og holdt målet rent i de tre andre. Inklusivt i udekampen mod Huachipato. The Strongest fik ny træner i Rescalvo (har været i klubben før) for nogle uger siden, og spanierne har lagt fra land med to sejre ud af to mulige. Seneste i ligaen i weekenden, hvor majoriteten af stamspillerne sad over med henblik på denne kamp.

Huachipato skal helst have point her men er formentlig tilfredse med ét point. Det kan betyde en mere defensiv tilgang til kampen mens hjemmestærke The Strongest må forventes at tage initiativet. De har været gode til at begrænse deres modstandere og kan meget vel holde nullet igen her. Som kampen skrider frem bliver den tynde luft en større og større udfordring for gæsterne. Ikke ideelt i deres jagt på mål og point her.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

6 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Copalib

  Jeg bor i florianopolis halvdelen af året, skal afsted igen mandag. Tror det var en argentinsk (sensations) journalist der havde sagt det med de blev taget ud. Havde tænkt de kunne spille i nærliggende Caxias do sul men Juventude som spiller der har også fået deres kampe aflyst. Stor fordel for dem at kunne spille deres kampe efter de andre kampe er færdigspillet men minus at måske ikke samme hjemme fordel og at de ikke har trænet de sidste mange dage

  1. BettingGuru

   @Copalib Vi må se hvad konklusionen bliver men lader ihvertfald til at forbundene er opsatte på at der skal spilles og klub præsidenterne er skuffet over behandlingen. Juventude, Inter & Gremio får nok at se til senere på sæsonen. Om det bliver en fordel må tiden vise men jeg hælder mest til at det hele er en ulempe for dem. Bliver dyrt at renoverer deres stadions. Det forlyder at Gremio’s stadig har vand op til én meter på banen og diverse lokaler på stueetagen.

 2. Copalib

  Der kigges ind i om porto Alegre holdene bliver taget ud af turnringen

  1. BettingGuru

   @Copalib Tak for deling. Det seneste jeg hørte var at deres kampe blev rykket til start juni. At tage førstepladsen med flest mulige point giver hjemmebanefordel i returkampene i knockout runderne. Stadig noget for The Strongest at sigte efter

   1. BettingGuru

    @BettingGuru Det lyder til at CBF forventer at de berørte klubber starter op igen d. 27/5 og at Libertadores kampene skal spilles. Bragantino har tilbudt deres anlæg og stadion til Gremio og Coritiba at holdene kan låne deres stadion gratis til Copa Libertadores kampene. Vi må se hvad der sker.