The Strongest vs Estudiantes – 10. maj.

Fodbold Copa Libertadores
The Strongest
Estudiantes
10. maj.
03:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

10. maj.
03:00
The Strongest -0.50 (AH)
Vundet +2,19

Units

3/10
The Strongest -0.50 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • The Strongest nyder godt af en stærk hjemmebane i La Paz’s højder. 3600m over havnet overflade. Den tynde luft er oftest en udfordring for gæsterne.
  • Estudiantes har netop vundet den første nationale titel i Argentina og det blev fejret med maner. Spillerne har blot trænet let inden afrejsen til Bolivia.
  • The Strongest har blot tabt fire hjemmekampe siden sensommeren 2022.

| Sidst opdateret:


Analyse

The Strongest kan rykke et stort skridt nærmere videre deltagelse med en sejr og kan finde en ro i at det forgår hjemme i La Paz. Det bolivianske storhold havde en lidt skuffende Apertura, hvor de røg ud i semifinalen men fire point fra tre kampe i Copa Libertadores er godkendt, og særligt når de blot har spillet én hjemmekamp (slog Gremio 2-0). Nu venter to hjemmekampe. Siden sidst er der skiftet ud på trænerposten hvor Recalvo er vendt tilbage igen. Han kender club og kontinentet indgående.

Estudiantes havde en flot første halvdel i Argentina, hvor de i søndags blev mestre. Det blev fejret med maner med dertilhørende drikkevare. Det gik så vildt for sig at midtbanemand Palacios (fast) kørte galt på vejen hjem og efterfølgende blev anholdt for spirituskørsel. Han er løsladt og rejser med men forventes ikke at spille. Estudiantes har få dage fra mesterskabsfejringen til de løber på banen i Bolivia og det kan blive en ulempe for dem. Forsvar Fernandez (fast) er blevet hjemme.

The Strongest har haft 11 dages pause siden seneste kamp og skiftet træner i mellem tiden. Det er dog en gammelkendig som er kommet til og en som var med i deres seneste Copa Libertadores kampagne i 2023. Estudiantes vandt mesterskabet, har fejret det og de to ting samt det ugæstfrie miljø i La Paz kan blive en medvirkende årsag til at argentinerne rejser hjem med nul point.

Flere spilforslag

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:10
Xinyu Wang vs Jule Niemeier Roland Garros WTA
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar