Team Vitality vs BIG – 23. jul. 15:00

Profit
232,0
TBP
160,0%
Hitrate
53,0%
98 Tips
Counter-Strike icon
BLAST Premier: Fall Groups 2023 – Play-In | S-Tier
Team Vitality vs BIG
Vitality -3,5 map 1
Tippet til 1.60
Units 4/10
Vundet +2,40
Udgivet 23. jul. 01:31

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Vitality så suveræn gode ud i de 2 første kamp, knap så godt imod NiP i kamp 3.

✅ BIG virker klart dårligere besat på alle positioner overall.

✅ Map poolen burde ikke være et problem for Vitality

Vitality skuffede imod NiP og tabte 0-2, 3 af spillerne var slet ikke i nærheden af det normale niveau, og ZywOo ramte ikke hans livs kamp, det sker for alle hold, nu det er heldigvis gået 4 dage siden den kamp. Mod hold som Complexity og Evil Geniuses, hvor jeg mener Complexity burde være lidt bedre end BIG formentlig, der fik vi en lidt højere pris end vi gør idag, men der var Vitality bare længder bedre. Havde holdene mødt hinanden efter Vitalitys 2 første sejre, var vi ude i et spot hvor prislejet nok nærmere var tættere på -4,5 til dette odds.

Jeg har svært ved at se hvor BIG skal være bedre, samt Vitality har et tårnhøjt niveau som hold, som nødvendigvis ikke kun hænger at ZywOo skal trække holdet på nogen måde. De 2 Israelske spillere har super god firepower med Spinx og flameZ.

Markedet har i mine øjne en tendens til at give det hold som vælger en større edge, det kan jeg til dels godt give ret i, hvis der var nogen huller i ostene på maps, men jeg føler ikke det jeg har set fra Vitality før eller efter flameZ kom til holdet, at der har været et map hvor de har været decideret skuffende på. Derfor vil jeg også langt hellere gå på det map, hvor man vælge den bedste start side, få bygget momentum op og så kører modstanderen over forhåbentlig, samt vi ender med de 2 samme varianter som imod Complexity som gik hjem med stor sikkerhed.

Der er ikke plads til at Vitality skuffer i denne kamp, ellers skal de ud i en online kvalifikation til Fall Finals, så jeg forventer ikke Vitality tager alt for let på opgaven. Så 4/10 units på hver at Vitality kører dem hele kampen med mindst 4 runder og at de fører til pause med mindst 3 runder.


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Team Vitality – BIG Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Team Vitality – BIG

Team Vitality: Skader og karantæner

BIG: Skader og karantæner

Team Vitality – BIG Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.25
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar