Tanner Boser vs Rodrigo Nascimento – 18. september 2022 01:30

Profit
-18,4
TBP
89,3%
Hitrate
50,0%
28 Tips
Mixed Martial arts icon
| UFC Fight Night 210
Tanner Boser vs Rodrigo Nascimento
Tanner Boser KO or DEC
Tippet til 1.72
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 17. september 2022 19:14

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Boser har vist en evne til at forsvare sig i wrestling afdelingen
  2. Alle kampe starter stående, hvor Boser vil have en kæmpe fordel
  3. Boser er af højere kaliber, og har kæmpet mod bedre modstandere før

Tanner Boser (20-8-1) vs. Rodrigo Nascimento (8-1)

Med 7 kampe i UFC og en record på 4-3, har Tanner Boser efterhånden opbygget en del UFC erfaring. På trods af 3 nederlag, har disse været til kæmpere såsom Ciryl Gane, Andrei Arlovski og Ilir Latifi. Allesammen kæmpere som har noget interessant at byde på ift. hans næste modstander, Rodrigo Nascimento.
Tanner Boser er en “lille” Heavyweight med sine 229 pund. Samtidigt betyder det også at han har en speed- og atletisk edge med de fleste af hans modstandere. Han har en baggrund som kickboxer og har samtidigt god cardio af en Heavyweight at være. Han er yderst aktiv når det kommer til at sparke, og han har derfor en solid strategi i at holde sig på afstand med spark, samtidigt med at han bruger sin hastighed til at undgå de fleste angreb fra hans modstandere. Dette bliver også hans primære våben mod den meget tungere og langsommere Rodrigo Nascimento.

Rodrigo Nascimento er stadig meget ung i MMA gamet med kun 9 kampe på CV’et. Alligevel er 3 af disse kampe, officielle UFC kampe. Det er blevet til 2 vundne kampe mod henholdsvis Don’Tale Mayes og Alan Baudot, og han har tabt til Chris Daukaus (Som har stort potentiale i UFC). Man kan allerede se en trend i Nascimento, som viser at han har større chance for at vinde mod det lavere niveau i UFC, og selvom der stadig er plads til forbedringer, ser jeg ham ikke have meget succes mod de bedre kæmpere i divisionen.
Rodrigo har en baggrund som BJJ grappler, men har senest vist en interesse i at holde kampen stående med sin basale striking.

Jeg har svært ved at se hvordan Rodrigo Nascimento kan hive en sejr hjem her. Han er større, langsommere og ikke ligeså atletisk som Tanner Boser. Rod bliver nødt til at fokusere på at få Boser ned på gulvet, men selvom han får en takedown, er det langt fra sikkert at han får meget ud af det. Boser har tidligere vist en evne til at komme op fra gulvet igen, og finde et win. Jeg regner med at se en frusteret Rodrigo som ikke kan fange Boser stående, alt imens Boser kommer til at danse rundt på ydersiden og straffe Rodrigo med sin kickboxing. “Speed kills” er en kendt sætning inden for kampsport, og det vil komme til udtryk her. Tanner Boser vil med sin meget bedre striking og cardio finde et win i denne kamp, og kan endda finde en Knockout i alle 3 runder hvis den går så langt.

En Submission fra Boser er nærmest umuligt her, og derfor kan vi forbedre hans vinderlinie hvis vi kigger på at han vinder på KO eller POINT, på B365. Med en vinderchance på 60% til odds 1.72, ender vi på en betvalue på 103,2 og med en risiko på 6 ud af 10 units.


Edges:

Technique (Boksning) – Boser
Technique (Kickboxing) – Boser
Cardio – Boser
Chin – Boser
Speed – Boser
Wrestling – edge til Boser
Grappling – Nascimento
Power – Boser

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tanner Boser – Rodrigo Nascimento Odds


Tanner Boser – Rodrigo Nascimento Head 2 Head


Flere Tips

6. oktober 2022
02:30
Units 2/10
Tippet til 2.48
Units 3/10
Tippet til 1.71
Units 2/10
Tippet til 1.88
Vis flere

hbspt.forms.create({ region: “eu1”, portalId: “25231212”, formId: “bbee8e8f-aef4-4a16-b368-25c3d2310d07” });

Skriv et svar