Tafon Nchukwi vs Azamat Murzakanov – 12. marts 2022 22:00

UFC
Azamat Murzakanov vinder
Tippet til 1.55
Units 6/10
Vundet +3,30
Udgivet 12. marts 2022 20:39
Azamat Murzakanov (10-0) vs. Tafon Nchukwi (6-1)

Azamat Murzakanov debuterer officielt i UFC lørdag aften, efter at have vundet en UFC kontrakt i Dana White's Contender show, mod et andet prospect i Tafon Nchukwi som selv vandt en UFC kontrakt, og efterfølgende har kæmpet sig til en officiel 2-1 UFC record.

Azamat har en Sambo baggrund, meget power i hænderne (8 stoppages i 1. runde), og er meget eksplosiv og atletisk taget i betragtning af hans størrelse i Lightheavyweight divisionen. Som forventet vandt han en dominerende sejr og derfor en UFC kontrakt. På trods af hans størrelse, er Azamat utroligt hurtig på fødderne, og har en fantastisk forståelse for afstand. Hans in-and-out movement kombineret med hans speed gør at han rammer sine modstandere samtidigt med at han undgår at blive ramt af store counter strikes.

Tafon Nchukwi vandt ligeledes en imponerende sejr og en UFC kontrakt, da han stoppede sin modstander Al Matavao på head kick i 2. runde. Tafon er det man vil kalde en unit. En utrolig powerful og stærk mma kæmper som stadig er igang med at udvikle hans overall MMA game, og derfor også har måtte se sig slået af bedre modstandere. Tafon er god til at bruge sin styrke og størrelse, specielt i clinchen hvor han kan kontrollere sin modstander og lande Muay Thai knæ for at sløve modstanderen ned. Hans striking skills er ok, men mangler stadig forbedring. Da han er en meget tætpakket MMA kæmper, er en af hans største udfordringer også hans mangel på speed i striking afdelingen.

Azamat har flere fordele i dette matchup der også gør det til et meget favorabelt matchup. Hans bedste attribut ift. speed i striking afdelingen vil hjælpe ham utroligt meget mod en noget langsommere kæmper. Derudover vil hans Sambo baggrund være med til at hjælpe ham komme ud af clinchen hvis Tafon prøver på at holde ham opad hegnet. Med Azamat's Sambo erfaring, er han også foran med sin MMA udvikling ift. Tafon.

Med en vinderchance på 70% til odds 1.55, lander vi på en betvalue på 108,5
Jeg har derfor valgt at spille på Azamat som vinder til odds 1.55, med en risiko på 6 ud af 10 units.

—————————————
Edges:

Technique (Striking) – Azamat
Cardio – 50/50
Speed – Azamat
Wrestling – Azamat
Grappling – edge til Azamat
Power – Azamat
Tafon Nchukwi – Azamat Murzakanov Odds


Tafon Nchukwi – Azamat Murzakanov Head 2 Head


Flere Tips

16. august 2022
Units 4/10
Tippet til 1.75
13. august 2022
21:05
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 1.97
19:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar