Sydney FC vs Wellington Phoenix – 29. dec. 07:00

Profit
1.017,4
TBP
106,7%
Hitrate
47,1%
3272 Tips
Fodbold icon
A-League Women | A-League Women
Sydney FC vs Wellington Phoenix
Over 11 hjørnespark (AH)
Tippet til 1.88
Units 4/10
Vundet +3,52
Udgivet 28. dec. 01:22

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ To hold, der skal spille for sejren og de 3 point.

✅ To hold, er snitter højt på hjørnespark.

✅ Wellingtons defensive udgangspunkt giver rum til Sydney-angreb.

OBS: Jeg har ved en fejl valgt den forkerte kamp i menuen. Det er IKKE kvindekampen mellem Sydney – Wellington, der spilles på, men kampen fra herrernes A-League. Jeg håber, at det bliver rettet hurtigst muligt. Beklager fejlen.

De seneste to hjørnesparksspil på den australske A-League gik strålende, og jeg forsøger mig igen på fredagens opgør mellem kriseramte Sydney og topholdet fra Wellington. A-League snitter generelt enormt mange hjørnespark, og disse to klubber er ingen undtagelse. Wellington fører meget overraskende rækken efter 9 runder, og man har haft held med at stå stærkt defensivt og indkasserer meget få mål. Lidt uklassisk for den australske liga, men jeg forestiller mig, at dette kan blive et godt hjørne-match up.

Sydney er nemlig en storklub i krise. I weekenden fik man en meget vigtig sejr på 4-2 over Western United, men det er kun blevet til 3 sejre i 9 kampe, og klubben, der dominerede rækken for 4-5 sæsoner siden, skal i den grad gå efter sejren hjemme mod førerholdet. Sydney FC har også et meget offensivt udtryk, og de kommer til at angribe Wellington hårdt.

Førerholdet er bare ikke så nemt at bryde op, og de har kun indkasseret 7 mål i 9 kampe. Wellington har næstmest boldbesiddelse i stort set alle kampe, og jeg forventer også, at Sydney kommer til at dominere på bolden. De får ikke nødvendigvis nemt ved at skabe chancer, og det kan blive godt for dette hjørnespil, hvis Sydney skal trykke på igennem hele kampen. Det vil også åbne op for omstillinger til udeholdet og jo mere åben kampen kan blive, jo bedre for spillet.

Wellingtons defensive udgangspunkt i mange kampe betyder da også, at de afgiver ekstremt mange hjørnespark, og de har i sæsonens kampe i snit givet hele 8,11 hjørnespark til modstanderne. Det er et voldsomt snit, og det betyder da også, at 7 ud af 9 kampe i sæsonen har dækket denne linje.

Sydneys kampe snitter over 12, og man har spillet sig til hele 7,89 hjørnespark pr. kamp i snit i denne sæson. Sydney har masser af kvalitet på siderne, og de ligger næsthøjest på antal indlæg i rækken, hvilket ofte er et godt signal om mange mulige hjørnespark. Sydneys seneste 6 kampe har givet 13, 15, 12, 16, 16 og 13 hjørnespark, så der kan også være idé i at prøve et par alternative linjer af til en dele-unit.

Begge hold bør tillade sig at gå efter pointene, og jeg tror godt, det kan blive åbent i perioder, hvor det ellers primært vil blive Sydney, der kommer til at presse Wellington i bund. Det match up kan jeg godt lide ift. at jagte mange hjørnespark.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sydney FC – Wellington Phoenix Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Sydney FC – Wellington Phoenix

Sydney FC: Skader og karantæner

Wellington Phoenix: Skader og karantæner

Sydney FC – Wellington Phoenix Head 2 Head

Flere Tips

17. jun.
15:00
Units 3/10
Tippet til 1.70
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar