Sydafrika vs Namibia – 21. jan. 21:00

Fodbold icon
Africa Cup of Nations Grp. E | African Nations Cup
Sydafrika vs Namibia
Namibia +0,25 asian handicap
Tippet til 2.12
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 20. jan. 17:01

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Namibia i fin form

✅ Sydafrika det modsatte

✅ Sydafrika mangler kvaltopscorer Foster

De Afrikanske Mesterskaber i Elfenbenskysten (CAN), 2. runde. Namibias Brave Warriors åbnede slutrunden med choksejr over Tunesien og viser i det hele taget glimrende form. Sydafrika er naturlig favorit mod lillebror i denne nabodyst, men Bafana Bafana viser dårlig form og mangler kvaltopscorer Foster.

Chancevurdering for 1X2: 42-33-25. Namibia +0,25 asian handicap giver odds 2,12 hos Unibet, 2,1 hos Bet365 og NordicBet. Alternativt: X2 giver odds 1,78 hos NordicBet og Betsson, samt hos Unibet (+0,5 asian handicap). Bemærk at du kan få endnu bedre odds (1,83) for X2 ved at kombinere odds fra Unibet og Bet365: Sæt 57% af indsatsen på X til odds 3,2 hos Bet365 og 43% på 2tal til odds 4,25 hos Unibet.

Markedet fejlvurderer:

  • Namibia er 2-1-0 i seneste tre kampe (og har ikke tabt med flere end 1 mål siden 2021)
  • Opgørene siden 2021 inkluderer to mod Sydafrika: to uafgjorte. Senest i Sydafrika i September 2023
  • I en testkamp op til CAN fik Brave Warriors 0-0 i Ghana
  • I første CAN-runde vandt Namibia 1-0 over favoritten Tunesien. Sent sejrsmål, men fortjent. Stærk kontraindsats. Tunesien havde bolden mest, men Namibia flest afslutninger
  • Sydafrika er 0-1-2 i seneste tre kampe
  • I en testkamp op til CAN fik Bafana Bafana kun 0-0 hjemme mod Lesotho
  • I første CAN-runde tabte Sydafrika 0-2 til Mali. Fortjent nederlag
  • Sydafrika mangler deres kvaltopscorer, Burnley-angriber Lyle Foster, ved CAN. Med er heller ikke Strasbourgs fysisk stærke angriber Mothiba

    Hold øje med:
  • Sydafrika er nr 66 på FIFAs verdensrangliste; Namibia er nr 115
  • De to lande er sydafrikanske naboer – med Sydafrika som naturlig storebror
  • Dette er både Namibias og Sydafrikas første CAN siden 2019. Hvor Sydafrika vandt 1-0 i en indbyrdes gruppekamp
  • Sydafrika har ryggen mod muren efter nederlaget i første runde

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sydafrika – Namibia Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Sydafrika – Namibia

Sydafrika: Skader og karantæner

Namibia: Skader og karantæner

Sydafrika – Namibia Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
14:15
Units 2/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.93
Units 4/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar