18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Switzerland-Slovakia-27. May 2021 15:15

Units 3/10 Tabt
Schweiz vs Slovakiet
Slovakiet vinder
27. maj 2021 15:15
Udgivet 26. maj 2021 19:16
Kamp: Schweiz – Slovakiet
Tip: Slovakiet vinder
Odds: 3,80
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM i ishockey, Letland

Vigtig kamp for begge hold i spillet omkring en plads i kvartfinalen. Slovakiet har spillet en stærk turnering med flere flotte sejre, mens Schweiz kom ned på jorden, tirsdag aften, mod Sverige. Til oddset skal Slovakiet have et mindre skud.

Derfor skal du spille den:
Slovakiet har maksimum point efter tre kampe, og de har blandt andet spillet mod Rusland, som de besejrede med 3-1. Slovakiet spillede en nærmest perfekt kamp, og efter en hård kamp mod Storbritannien, hvor Slovakiet hev en smal sejr på 2-1 hjem, men Storbritannien har spillet godt til.
Schweiz kom ned på jorden efter en solid start, da de tabte med 0-7 til Sverige, der bestemt ikke havde haft en god turnering indtil videre, hvor de havde tabt til både Danmark og Hviderusland.
Slovakiet har spillet som et hold i de første kampe, hvor der ikke har været den store stjerne på holdet, og Schweiz ligner meget det samme, hvor det er holdet, der er stjernen.

Det skal du holde øje med:
Schweiz har et bedre hold på papiret, hvor de kommer med et hold, der af nævnt som en mulig outsider, og de er også favoritter til sejren. Der kommer sandsynligvis et motiveret Schweiz hold på isen, for at vise, at det nederlag på 0-7 til Sverige var en meget enlig svale.
Schweiz stiller med et stærkt hold, hvor de har en stærk målmand, men hans procent er smadret noget af det store nederlag til Sverige. Schweiz er stærke i powerplay, hvor de har udnyttet 1/3 af mulighederne, så Slovakiet skal holde sig fra udvisningsboksen.

“Let’s Beat The Bookies”


Switzerland – Slovakia Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Switzerland
Slovakia
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 27. maj 2021 15:11.

Switzerland – Slovakia Head 2 Head


Skriv et svar