Sweden-Armenia-5. June 2021 20:45

Sverige vs Armenien
Under 2.5 mål
20:45 5. juni 2021
Units 1/10
Tabt
Udgivet 5. juni 2021 12:47
Kamp: Sverige – Armenien
Tip: Under 2,5 mål
Odds: 2,15
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sverige skal spille deres sidste testkamp inden den står på EM 2020 for dem, hvor Armenien modsat skal spille deres sidste landskamp, inden de kan drage på sommerferie. 

For Armenien ligger der formentlig stadig en stel ære i denne landskamp, da de nu er gået 9 landskampe uden at tabe. En periode der er faldet ovenpå deres forfærdelige EM kvalifikation, hvor en af deres sidste kampe indeholde et 9-1 nederlag til Italien. 

På den anden side af EM kvalifikationen har de dog i deres sidste 9 kampe kun lukket 7 mål ind. De spillede også senest 1-1 med Kroatien, der ellers stillede op i noget nær stærkeste opstilling. Det står ganske klart at den nye træner, Caparros, har fået noget mere styr på den defensive del af Armenien. 

For Sverige handler det naturligvis om at få det sidste relationer på plads, men det er også vigtigt, at der ikke kommer unødige skader forud for slutrunde. Vi så dem slå Finland sikkert med 2-0, og der blev ikke scoret efter det 58. minut. I Solna forventes der også omkring 21 grader ved kampstart, hvilket heller ikke trækker i retningen for et energifyldt opgør. 


Sweden – Armenia Odds


Sweden – Armenia Head 2 Head


Skriv et svar