Swansea vs Preston – 22. dec. 20:45

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Championship | Championship
Swansea vs Preston
Preston vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.78
Units 10/10
Tabt -10,00
Udgivet 22. dec. 10:44

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Forsvaret hos Swansea har sejlet på det seneste, hvor man ikke har formået at holde buret rent i de syv kampe. Det vil give gode muligheder for et Preston hold, som har flere målfarlige spillere både på midtbanen og i angrebet.

✅ Swansea er fortsat uden en egentlig leder af holdet i form af en ny træner, hvilket jeg forventes at kunne afspejles i holdindsatsen. Den manglende styring taler også til fordel for spilforslaget.

✅ Swansea er yderst svage på hjemmebane, hvor det kun er blevet til to sejre i elleve kampe. Modsat har Preston præsteret ganske tilfredsstillende på udebane i sæsonen.

Vi skal til Championship med opgøret mellem Swansea og Preston, hvor bookmakerne lidt overraskende i min optik har gjort hjemmeholdet til favoritter.

Swansea har haft en yderst skuffende sæson indtil videre, hvilket også betød et farvel til manager Michael Duff for et par få uger siden. Alan Sheedan har taget over midlertidigt indtil der er fundet en ny træner for holdet. Swansea er placeret som nummer 18 i ligaen, hvor der blot er fem point ned til de tre nedrykningpladser.

Det er specielt på hjemmebane, hvor holdet fejler drastisk, eftersom det kun er blevet til to sejre i elleve kampe, hvilket er yderst skuffende.

Bedre ser det ud for Preston, som i øjeblikket er placeret som nummer otte i ligaen. Formkurven har været skuffende på det seneste, hvor det kun er blevet til enkelt sejr i de seneste fem kampe, hvilket formentlig er den primære årsag til, at Swansea er gjort til favoritter i opgøret. Preston er fortsat indenfor rækkevide til de lukrative playoff pladser.

Holdnyt Swansea

Hjemmeholdet er ganske tæt på, at have alle sine stærkeste spillere til rådighed. Angrebsspilleren Josh Ginnely er langtidskadet, men en lang række spillere som Joe Allen, Azeem Abdulai, Nathan Wood, Kristian Pedersen og Mykola Kuharevich er alle tilbage i træning efter deres respektive skader, men kampen mod Preston kan vise sig for tidlig for nogle af de spillere fortsat.

Holdnyt Preston

Manager Ryan Lowe har ingen nævneværdige skader til aftenens opgør, men det må forventes, at der vil blive foretaget en del ændringer til opstillingen i forhold til den seneste kamp, hvor man så en nedsmeltning, og yderst skuffende tabte hele 1-5 på hjemmebane til Watford efter at have været foran 1-0.

Roteringer kan give plads til spillere som Duane Holmes, Robbie Brady og Ched Evans.

Spilforslag

Swansea er fortsat uden en egentlig leder af holdet i form af en ny træner, hvilket jeg forventes at kunne afspejles i holdindsatsen. Den manglende styring taler også til fordel for spilforslaget. Sammenkoblet med deres yderst ringe statistik på hjemmebane med blot to sejre i sæsonen indtil videre.

Jeg forventer derudover at se et skadesfrit Preston hold, som vil ryste den seneste skuffelse af sig ved at vise en god figur og en solid indsats og hvor tre point rent faktisk er inden for rækkevidde med den rigtige indsats mod et svækket Swansea hold. Jeg ser dog den største værdi i kampen at spille Preston dobbelt chance X2.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Swansea – Preston Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Swansea – Preston

Swansea: Skader og karantæner

Preston: Skader og karantæner

Swansea – Preston Head 2 Head

Flere Tips

24. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.78
25. jun.
02:00
Units 3/10
Tippet til 1.82
Units 1/10
Tippet til 2.25
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar