Swansea-Sheffield U.-14. August 2021 21:00

Swansea vs Sheffield U.
Over 2.5 mål
21:00 14. august 2021
Tippet til 2.31
Units 4/10
Tabt
Udgivet 12. august 2021 16:03
Swansea har ændret sig frem defensiv spillestil i sidste sæson, til offensivt i denne. Det tror jeg forstyrrer markedet her, og da man møder Sheffield der kan straffe en svag defensiv kan det hurtigt blive målrigt.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Swansea har skiftet til en markant mere boldbesiddende og offensiv spillestil. Det passer Sheffield aldeles fint, da de gerne vil angribe meget direkte.

* Swansea viste mod Blackburn at deres nye stil er i stand til at producere fine chancer, men at man ligeledes hurtigt giver store chancer væk.

* Særligt defensiven hos Swansea så meget ukomfortable ud med den nye spillestil, og det er helt sikkert noget Jokanovic har spottet, og jeg tror han vil sætte sit Sheffield hold op til at presse ganske højt i opgøret her.

* Sheffield har de seneste mange sæsoner været vant til 5 mand i forsvaret under Wilder, men er nu gået over til en 4-backkæde under Jokanovic. Det giver dem et mere offensivt udtryk, men gør også at midterforsvaret bliver lidt sårbart, da de skal organisere sig anderledes.

Swansea – Sheffield U. Odds


Swansea – Sheffield U. Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar