18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Swansea-Sheffield U.-14. August 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
Swansea vs Sheffield U.
Over 2.5 mål
14. august 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 2.31
Udgivet 12. august 2021 14:03
Swansea har ændret sig frem defensiv spillestil i sidste sæson, til offensivt i denne. Det tror jeg forstyrrer markedet her, og da man møder Sheffield der kan straffe en svag defensiv kan det hurtigt blive målrigt.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Swansea har skiftet til en markant mere boldbesiddende og offensiv spillestil. Det passer Sheffield aldeles fint, da de gerne vil angribe meget direkte.

* Swansea viste mod Blackburn at deres nye stil er i stand til at producere fine chancer, men at man ligeledes hurtigt giver store chancer væk.

* Særligt defensiven hos Swansea så meget ukomfortable ud med den nye spillestil, og det er helt sikkert noget Jokanovic har spottet, og jeg tror han vil sætte sit Sheffield hold op til at presse ganske højt i opgøret her.

* Sheffield har de seneste mange sæsoner været vant til 5 mand i forsvaret under Wilder, men er nu gået over til en 4-backkæde under Jokanovic. Det giver dem et mere offensivt udtryk, men gør også at midterforsvaret bliver lidt sårbart, da de skal organisere sig anderledes.

Swansea – Sheffield U. Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Swansea
Sheffield U.
Odds are subject to change. Last updated 14. august 2021 20:57.

Swansea – Sheffield U. Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar