18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Sverige-Slovakiet-18. June 2021 15:00

Units 2/10 Vundet
Sverige vs Slovakiet
Under 2.25 mål
18. juni 2021 15:00
ComeOn
Tippet til 1.79
Udgivet 16. juni 2021 11:49
Både Sverige og Slovakiet fik meget favorable resultater i første runde af EM 2020 Gruppe E. Vi så et Sverige hold, der ikke særligt kønt, men effektivt, fik hentet et 0-0 resultat mod Spanien, mens Slovakiet på overraskende vis tog en 2-1 over Polen.

Vi står derfor i en situation nu hvor Slovakiet vil være mere end tilfredse med et X, da det formentlig betyder en billet videre i EM. Sverige skal omvendt helst tage 3 point, men ét point vil heller ikke være jordens undergang, da man stadig har en kamp i hånden mod Polen, som på det tidspunkt allerede kan være mere eller mindre ude.

Selvom Sverige mest skal ud og jagte en sejr, så ser vi næppe et svensk hold, der kommer til at storme frem helt hensynsløst, det ligger meget langt væk fra deres DNA. De viste en flot defensiv indsats mod Spanien, og når spanierne ikke kan bryde igennem den svenske mur, så bliver det sandsynligvis heller ikke nemt for Slovakiet.

Man kan sagtens forvente et kampbillede, hvor Slovakiet vil lave en “Sverige” på Sverige selv. Fra start af vil de prøve at trække tempoet ud af kampen, og tage den tid på dødbolde de nu kan.

Der forventes oven i også stegende varme 29-30 grader i Sankt Petersborg, når de skal spille kampen kl. 15.00 fredag eftermiddag. En varme som næppe Sverige eller Slovakiet vil være parat til.

Note: Når der spilles "Under 2,25 mål" Asian Handicap, vil det sige at vi vinder ved 0 og 1 mål, mens vi vinder halv gevinst skulle der kommer 2 mål – 3 mål eller flere ved medføre ét tab.

Sverige – Slovakiet Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 19:02.

Sverige – Slovakiet Head 2 Head


17 kommentarer

 1. Synes det er lidt vildt at sige Polen kan være mere eller mindre ude, hvis Sverige kun får 1 point mod Slovakiet. Selv hvis Polen skulle tabe med 3 mål til Spanien, har de da alt at spille for mod Sverige i sidste kamp. De vil godt nok have en målscore på -4, men de vil jo ende på 3. pladsen med en sejr over Sverige og dermed også forbedre deres målscore. Hvis vi antager at Schweiz ikke vinder over Tyrkiet, ja så er de i hvert fald bedre end Schweiz hvis de spiller uafgjort og hvis Tyrkiet vinder, er der da også fine muligheder for at være bedre end dem, da de allerede har en målscore på -4. Kan jo også være at Polen kun taber med 1-2 mål til Spanien og kan nøjes med en smal sejr over Sverige. Så er det jo kun en 3. plads mere, som de skal være bedre end. Det kunne sagtens være Finland, Danmark, Tjekkiet, Skotland, Kroatien, Ukraine, Østrig eller måske endda Tyskland. Så det er alt for tidligt at udelukke Polen.

 2. Kan se at Jens var hurtigere end mig sagde hunden. Ja; regnskabet ligger ganske enkelt pt. ikke til at afskrive Lewandowski + co. Udover det rent regnskabstekniske skal også lige nævnes det var en total stolpe ud kamp mod Slovakiet.

 3. De herre! Jeg har måske været for hurtig til at afskrive Polen, men taber de til Spanien, så vil målscoreren hedde -2 som minimum. Det vil betyde at de med STOR sandsynlighed, skal hente mindst 3 mål i sidste kamp – Jeg ser det som meget lidt sandsynligt, at nogen kommer til at gå videre med 3 point og en negativ målscore.

  Ikke desto mindre så ændrer det ikke særlig meget ved spillet, da det er kampforløbet jeg fokuserer på, og hvilken tilgang de to nationer kommer til at tage til kampen.

  Det må vi se om jeg får ret i! 😀 Der er 27 grader i Sankt Petersborg lige nu, og efter at have set DK-Belgien i 30 grader i går, så er jeg overbevist om at det også får en betydning for spillerne, selvom man kan argumentere for de nok er i bedre form end mig 😉

  1. Undskyld, men jeg bliver simpelthen nødt til at komme med et modsvar på det her. Forstår intet af hvordan du kan sige at det er meget lidt sandsynligt at gå videre med 3 point og en negativ målscore.

   Gruppe A: Hvis Schweiz ikke vinder over Tyrkiet, så ender de begge med en negativ målscore, medmindre Tyrkiet vinder med 5 mål. Schweiz enten på 1 point eller 2 point med negativ målscore.

   Gruppe B: Både Danmark og Rusland har en negativ målscore på 2 inden deres sidste indbyrdes kamp og deres kamp kan sagtens ende 1-0 til et af holdene og Finland taber højst sandsynligt, så de vil jo også ende på en negativ målscore. Ja Rusland kan gå videre med 6 point og negativ målscore.

   Gruppe C: Hvis der kommer en vinder mellem Ukraine – Østrig ender 3. pladsen på 3 point og en negativ målscore.

   Gruppe D: Hvis Skotland – Kroatien bliver uafgjort ender Kroatien på 3. pladsen med en negativ målscore.

   Gruppe E: Hvis både Polen og Slovakiet taber til Spanien, hvilket er meget sandsynligt, så har de begge en negativ målscore inden deres sidste indbyrdes kamp og der kan Polen jo sagtens vinde en smal sejr og dermed ende på 3. pladsen med 3 point og en negativ målscore.

   Gruppe F: Tror ikke 3. pladsen ender med 3 point og en negativ målscore.

   Alle sammen plausible scenarier og der er trods alt 4 3’ere der går videre, så skulle undre mig meget hvis ikke et hold går videre med 3 point og en negativ målscore.

   1. Vil lige uddybe noget af det. Hvis Finland taber som forventet til Belgien, så er det uundgåeligt at 3. pladsen ender på 3 point. Om det bliver med en negativ målscore, afhænger af hvor meget Danmark vinder med. Hvis Danmark ikke vinder, ja så er det jo stensikkert at Finland går videre med 3 point og en negativ målscore.

    Ukraine og Østrig behøver ikke at fedte en uafgjort hjem (forstår ikke oddset på X), for Nordmakedonien er jo ude.

    I øvrigt hvis der kommer en vinder mellem Portugal – Tyskland, så er det da ikke umuligt at et af de hold går videre med 3 point og en negativ målscore.

    1. Mener selvfølgelig hvis Tyskland vinder, så kan det godt lade sig gøre at Portugal ender på 3 point på 3. pladsen med en negativ målscore.

 4. Jeg fortsætter, for må hellere rette mig selv. Det er selvfølgelig hvis Polen og Slovakiet taber til Spanien, så vil Slovakiet jo også gå videre med 3 point og en negativ målscore på 3. pladsen.

 5. Schweiz møder Tyrkiet og er 1,61 favoritter til at vinde, dermed er chancen for at Gruppe As 3’er ender på 4 point meget sandsynlig.

  Gruppe B: For mange forskellige scenarier, der kan ske. Men mest sandsynligt virker det, at Finland som minimum taber med et -1,5 handicap mod Belgien, og dermed ende på en 3. plads med en målscore på minimum -2.

  Gruppe C: Ukraine – Østrig mødes i sidste runde, hvor X står i odds 2,00. Dermed også størst sandsynlighed for at nr. 3 ender på 4 point.

  Gruppe D: Kroatien og Skotland begge på 1 point. Dobbeltchance “12” står i odds 1,30 og dermed også overvejende sandsynlighed for, at vi får en tredjeplads med 4 her.

  Gruppe E: Polen er favorit mod Sverige, dog ikke står, men chancen for en polsk sejr vurderes større end både X og Sverige. Samtidig er Spanien store favoritter mod Slovakiet. Scenariet hvor Spanien får 5 point, Polen og Sverige 4 er det mest plausible.

  Gruppe F: Portugal – Frankrig i odds 2,80 for X’et, men Frankrig er ifølge oddset dog det mest sandsynlige resultat. For at Portugal skal ende med negativ målscore skal de dog tabe med 2, det er der mindre en 20% chance for.

  Selvfølgelig er det muligt at en 3’er går videre med negativ målscore. Jeg citere mig selv “Jeg ser det som meget lidt sandsynligt, at nogen kommer til at gå videre med 3 point og en negativ målscore.”

  Det postulat er bookmakerne sådan set enig i, hvis man følger kampoddset i sidste runde. Jeg kan ikke gisne om hvad der kan komme til at ske, men kun hvad sandsynligheden er for de opstillede scenarier.

 6. Jeg var lidt for hurtig med Ukraine – Østrig, må jeg indrømme, men at du kan sige at det er meget lidt sandsynligt, forstår jeg intet af. At Tyrkiet ikke taber giver ca 2.20. Gruppe B ender højst sandsynligt med en 3’er på 3 point og en negativ målscore. Rigtig nok er Polen smal favorit, men til gengæld er der større chance for at Sverige ikke taber. Så meget lidt sandsynligt holder jo ikke. Især i forhold til oddsene som du selv siger. Og så er der jo også scenarierne omkring Skotland – Kroatien (kan sagtens ende uafgjort) og Ukraine – Østrig (kan sagtens komme en vinder). Igen, meget lidt sandsynlig passer simpelthen ikke. Dit postulat er måske det mest sandsynlige, men det er i hvert fald ikke meget lidt sandsynligt.

 7. I øvrigt hænger det ikke sammen det du skriver med Polen og oddset for 12 i Skotland – Kroatien. Ja, Polen er favorit, men svag favorit og derfor er chancen jo også større for at de ikke vinder, deraf oddset på ca 1,50 på at Sverige ikke taber. Ergo er der da større chancer for at Slovakiet ender på 3. pladsen med 3 point og en negativ målscore. Det kan du jo ikke komme udenom. Så har vi gruppe E og B med størst sandsynlighed for to 3. pladser med 3 point og en negativ målscore. Og det er jo set ud fra oddsene, som endda er dit argument. Det er lidt selvmodsigende.

 8. “At Tyrkiet ikke taber giver ca 2.20” Det kan meget vel være, men Schweiz giver odds 1,60. Naturligvis er der en chance for alle andre ting sker, men man bliver nødt til at forholde sig til hvad den procentuelle chance er.

  Gruppe B ender højest sandsynligt med en 3’er med 3 point og en negativ målscore, ja.

  “Rigtig nok er Polen smal favorit, men til gengæld er der større chance for at Sverige ikke taber.” Ja, det er korrekt.

  “Og så er der jo også scenarierne omkring Skotland – Kroatien (kan sagtens ende uafgjort)” Ja, den kan også sagtens ende som et 5-5, men det jo sådan set irrelevant for diskussionen.

  “Ukraine – Østrig (kan sagtens komme en vinder).” Det samme som ovenstående.

  “Ja, Polen er favorit, men svag favorit og derfor er chancen jo også større for at de ikke vinder, deraf oddset på ca 1,50 på at Sverige ikke taber.” Samme du skriver to gange.

  “og oddset for 12 i Skotland – Kroatien.” Hvad er det der ikke holder her? Du kan ikke få et hold på 3 point her, det bliver enten 2 eller 4. For at det skal blive 2 skal kampen ende X, det er der odds 3,75 på. For at det skal blive 4 skal ét af de to hold vinde, deraf dobbeltchancen 12 og det er der odds 1,30 på.

  Gruppe E og B har størst chance for at slutte på 3 point, ja. Men der er kun 4/6 hold, der går videre.

  Jeg fornemmer du meget gerne vil hænge fast i den formulering omkring “Jeg ser det som meget lidt sandsynligt, at nogen kommer til at gå videre med 3 point og en negativ målscore.”

  Hvis det kan gøre dig glad, kan jeg da godt ændre det til at jeg ser det som mindre sandsynligt end det andet tilfælde. Det ændrer intet ved mit tip.

  God dag.

 9. Du virker lidt fornærmet over at man siger dig imod. Du er jo ikke et orakel bare fordi du er “ekspert” hos Spilxperten.

  Angående det med Polen og Sverige, vil jeg nærmere sige at jeg uddyber det. Skriver ikke præcis det samme.

  Du skriver at man bliver nødt til at forholde sig til den procentuelle chance. Ja ja, det er jeg da enig i. Men odds 2,20 på at Tyrkiet ikke skulle tabe og odds 3,60 på X i Skotland – Kroatien, er da overhovedet ikke meget lidt sandsynligt.

  Ja, jeg hænger mig i du skriver at det er meget lidt sandsynligt, for det er det simpelthen ikke.

 10. Bare fordi man er “ekspert” må man gerne indrømme med det samme, at man har været lidt for hurtig i vendingen, i stedet for at skulle prøve at forklare sig ud af den. Når jeg spiller på et odds som giver 2,20 eller 3,60, så så tænker jeg da aldrig at det er meget lidt sandsynligt. Det gør du vel forhåbentlig heller ikke. Come on.

 11. Og så er jeg også udmærket klar over Skotland og Kroatien enten kun kan ende på 2 eller 4 point på en 3. plads. Igen, odds 3,60 for X er ikke meget lidt sandsynligt.

 12. Kære Jens,

  Du behøver ikke at sætte “ekspert” i citationstegn, når du kommenterer. Vi er stolte af Rasmus, som har mere end 108 % TBP efter 462 spil, og vores øvrige eksperter på siden.

  Rasmus har af flere omgange svaret på din kritik, og senest udpensler han sågar, at det er “mindre sandsynligt end det andet tilfælde” – og ikke det “meget lidt sandsynligt”, som du fortsætter med at hænge dig i i samtlige dine tre efterfølgende kommentarer.

  Vi håber, du er glad for at bruge siden generelt. 🙂

  /SpilXperten.com

 13. Jeg synes bestemt ikke jeg virker fornærmet, jeg prøver at svare på dine spørgsmål. Måske mit engagement i diskussionen, kan virke påvirket af, at det simpelthen ingen betydning har for hvad jeg prøver at levere – nemlig et tip på kampen. Om jeg bruger den ene eller den anden formulering, det har ikke en konsekvens for min CV.

  Vi kan sagtens have en debat om en kamp, et odds eller noget andet relevant, men ikke hvis det skal køres ned på det nuværende niveau 🙂

  “Når jeg spiller på et odds som giver 2,20 eller 3,60, så så tænker jeg da aldrig at det er meget lidt sandsynligt.”

  Nej, det tænker jeg heller ikke. Men det er bare ikke det eneste scenarie, der skal falde på plads, for at få en 3’er til at gå videre med en negativ målscore, derfor kan man ikke sammenligne det 1:1 på den måde.

  Jeg tror ikke der kommer meget mere konstruktivt ud af at diskutere den ene formulering end den anden. Du have en god aften og et godt EM 🙂

 14. Nej, det er ikke det eneste scenarie der skal på plads. Men der er jo meget stor sandsynlighed for at 3’erne i Gruppe B og E ender med 3 point og en negativ målscore. Så er der jo kun en enkelt 3’er mere, som skal ende på 3. pladsen med 3 point eller færre og en negativ målscore jvf. Skotland – Kroatien og Ukraine – Østrig. Måske ikke mest sandsynligt, men rimelig sandsynligt.

  Tak og i lige måde.

Skriv et svar