Superliga topscorer 2022/23 – 17. feb. 19:00

Profit
-70,1
TBP
99,4%
Hitrate
37,2%
3323 Tips
Soccer icon
| Superligaen
Superliga topscorer 2022/23
Nicklas Helenius
Tippet til 30.00
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 8. feb. 13:41

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Helenius kommer til at spille tæt på samtlige minutter for AaB, og han er manden der skal score målene der kan sikre AaB overlevelse

✅ Helenius har flere gange bevist at han kan score mål på samlebånd når det kører for ham

✅ Topscorertitlen er “billigt til salg” denne sæson, da 3 af de største favoritter til titlen er smuttet her i pausen. Helenius er efter min mening en seriøs outsider til Patrick Mortensen, der må anses som pæn favorit.

Unibet er ude med en voldsom betaling for Helenius som topscorer. Det øvrige marked ligger omkring odds 15-16, hvilket virker noget mere korrekt sat.

Hvis Helenius ender på en delt 1. plads så udbetales der halv gevinst. Er der 3 der deler titlen så udbetales en tredjedel osv.

Der resterer 15 spillerunder. 5 i grundspillet og 10 i mesterskabs/nedrykningsspillet.

AGF´s Patrick Mortensen fører topscorerlisten med (blandt de tilbageværende spillere) med 9 mål. Helenius har scoret 5 mål og har altså 4 mål op til Mortensen.

Det er helt usandsynligt at AaB skal spille mesterskabsspil, mens det er ok sandsynligt at AGF skal (cirka 45-50 % chance). Det betyder i sagens natur at AaB får nogle lettere kampe i deres sidste 10 runder end AGF, hvis det ender således.

Det øvrige felt af seriøse kandidater til Mortensen er Claesson fra FCK med 8 mål og Ohi fra Brøndby med 5 mål.

Man kunne godt tage Egho fra Randers med, men ham ser jeg bare ikke som en “topscorer type”. Han er på sin femte sæson hos Randers og har endnu ikke scorer mere end 7 mål på en sæson. Han sluttede 2022 af med blot et enkelt mål i de sidste 6 kampe, og han har endnu ikke fået scoret her i opstarten endnu.

Egho er på 6 mål indtil nu, og spiller på et hold hvor han skal kæmpe meget mere for sin spilletid end Helenius.

Claesson har jeg personligt svært ved at se ende som topscorer. Han er midtbanespiller/kant og er ikke førstevalg til hverken frispark eller straffespark. Det er flot han er nået op på 8 mål indtil videre, men jeg vil tro at spillere som Cornelius og Daramy tager bedre del i målscoringen her i 2023.

Claesson er kun 6 strafpoint for at ryge i karantæne. Han undgår næppe at ryge i karantæne indenfor nær fremtid, og det er heller ikke usandsynligt han når en karantænedag mere inden sæsonen er omme.

Helenius har endnu ikke fået kort i indeværende sæson og får generelt virkelig få kort. Han ryger næppe i karantæne i indeværende sæson. Mortensen har fået 2 kort i indeværende sæson, fik 5 i forrige sæson og er generelt en meget hårdere spiller end Helenius.

Ohi har bestemt det der skal til for at score mange kasser for Brøndby, men det er stadig ikke helt forløst endnu. Det ligner ikke at han sparker straffe og så har han døjet noget med den fysiske tilstand. Kvistgaarden har været klart farligste spiller i testkampene, men med blot et enkelt superligamål i efteråret er han ikke i spil til at ende som topscorer.

Helenius er en kæmpe “humørspiller”. Hovedårsagen til hans tamme efterår skal vi finde i at han ikke blev solgt i sommerpausen, efter han var endt som topscorer. Det blev han helt åbenlyst sur på Silkeborg over.

Nu er han tilbage i bandomsklubben AaB, hvor han hjerte stadig ligger. Han har fået en fed løn, hvilket han heller ikke har lagt skjul på var vigtigt for ham.

For et par dage siden fik han sin første testkamp fra start og kvitterede med en scoring, og spillede i øvrigt alle 90 minutter.

Vi får allerede et fint prej om i hvilken retning dette spil går, når AaB indleder forårssæsonen hjemme mod AGF og Patrick Mortensen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Superliga topscorer 2022/23 – Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Superliga topscorer 2022/23 –

Superliga topscorer 2022/23: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Superliga topscorer 2022/23 – Head 2 Head

Flere Tips

17. jun.
15:00
Units 3/10
Tippet til 1.70
Units 4/10
Tippet til 2.25
18:00
Units 1/10
Tippet til 1.80
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar