Sunderland vs Leicester – 5. mar. 20:45

Fodbold Championship
Sunderland
Leicester
5. mar.
21:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

5. mar.
21:45
Leicester vinder
Vundet +3,28

Units

4/10
Leicester vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sunderland er offensivt amputeret uden holdets topscorer Jack Clarke, som i øjeblikket er ude med en skade. Det er som om, at der ikke rigtig er nogen på holdet som kan erstatte hans position i øjeblikket.
  • Sunderland er inde i en elendig formkurve med fire nederlag i streg og der hersker også lidt tumult på trænersituationen, hvor den nuværende træner i form af Mike Dodds blot er en midlertidig løsning efter man fyrede Michael Beale i sidste måned.
  • Leicester er trods det seneste dyk i formkurven et hold af den højeste kvalitet fordelt over alle pladserne på banen. Overordnet set har man haft en fantastisk sæson indtil videre og slog eksempelvis et Premier League hold ud i FA cuppen forleden.

Analyse

Interessant møde tirsdag aften i Championship turneringen mellem Sunderland og Leicester. Begge hold har haft et solidt dyk i formkurven på det seneste og det bliver spændende at se, hvem af holdene, som formår at vende rundt på situationen.

Leicester har ellers haft en temmelig imponerende sæson, hvor man længe ganske overbevisende har toppet ligaen og dermed ligget ganske lunt i svinget til de to direkte oprykningspladser til Premier League. Udover at toppe ligaen, så har holdet også spillet sig videre til kvartfinalen i FA cuppen, efter man forleden slog Premier League holdet Bournemouth ud af turneringen, hvorfor Chelsea nu venter senere i denne måned. Leicester har dog set et dyk i formkurven på det seneste, hvor det efter weekendens skuffende nederlag på hjemmebane til QPR, nu har budt på tre nederlag i træk i ligaen.

Sunderland har også sine problemer med formkurven, hvor en elendig måned i februar er fortsat ind i marts. Således har klubben tabt sine seneste fire ligakampe. Tilbage i slutningen af februar, så fyrede man sin manager Michael Beale efter blot to måneder ved roret, hvorfor Mike Dodds midlertidigt har overtaget trænerposten dog uden heller at kunne vende rundt på de negative resultater for klubben i øjeblikket.

Sunderland havde forud for sæsonen en klar ambition om at kunne placere sig blandt de vigtige play off pladser i tabellen, men grundet de seneste par nederlag, så ser dette temmelig svært ud i øjeblikket. Sunderland er placeret som nummer ti i ligaen med hele ni point op til Hull på sjettepladsen.

Holdnyt Sunderland

Hjemmeholdet har en række betydelig fravær til kampen. Defensivt er Ajibola Alese, Dennis Cirkin og Niall Huggins alle ude med skader. På midten er Niall Huggins ude, mens man i angrebet savner initialstarteren Patrick Roberts.

Det værste fravær skal derudover findes i klubbens topscorer Jack Clarke, som fornyligt fik en ankelskade og er ude i op til seks uger. Clarke er helt altafgørende for Sunderlands offensive evner med sine femten scoringer og fire assists i ligaen. De betydelige fravær offensivt kan give plads til ungdomsspillere som Romaine Mundle i startformationen.

På positivsiden er forsvarsspilleren Dan Ballard tilbage i truppen, efter at have afsonet to dages karantæne. Hertil er det værd at bemærke, at anfører Luke O’Nien og initialstarter Trai Hume i forsvaret begge har akkumuleret ni gule kort inden mødet med Leicester og dermed kan stå over for to dages karantæne ved endnu et gult kort i kampen.

Holdnyt Leicester

Træner Enzo Maresca har yderst begrænsede fravær til dagens kamp. Den nigerianske midtbanespiller Wilfred Ndidi er fortsat ude med en skade, hvilket er samme status som belgiske Dennis Praet.

Derudover vil man mangle initialstarteren Ricardo Pereira i forsvaret grundet en skade, men omvendt er det et kæmpe plus, at danske Jannik Vestergaard er tilbage i forsvaret efter at have afsonet en karantæne.

Spilforslag

Stærke hold som Leeds og Ipswich ånder Leicester i nakken med hensyn til de to direkte oprykningspladser til Premier League og det er vigtigt, at man hurtigt formår at bryde den negative formkurve med point på kontoen. Leeds er fem point efter Leicester, mens Ipswich blot har tre point op til toppen af ligaen.

Jeg forventer derfor, at Leicester klart vil benytte aftenens kamp til at få vendt rundt på den skuffende formkurve på det seneste og sikre sig tre vigtige point i forhold til de direkte oprykningspladser. Leicesters offensiv er virkelig imponerende stærk og det bliver svært at se, hvordan Sunderland skal kunne hamle op med så stærkt et hold.

Sunderland har kun formået at score to mål i de seneste fire kampe og illustrerer ganske tydeligt, hvor besværlig tilværelsen er uden deres topscorer Jack Clarke. Leicester har også normalt set et godt tag på Sunderland, hvor man har vundet fire ud af de seneste fem indbyrdes opgør. Jeg vælger at spille Leicester sejr og sætter fire units på udfaldet.

Flere spilforslag

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Hillerød Fodbold vs Hobro IK NordicBet Liga
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Viborg vs Brøndby IF 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Lyngby vs FC København 3F Superligaen
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar