Sunderland vs Hull – 19. jan. 21:00

Fodbold icon
Championship | Championship
Sunderland vs Hull
Sunderland vinder
Tippet til 1.86
Units 8/10
Tabt -8,00
Udgivet 19. jan. 10:22

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Hull er voldsomt ramt af skader og fravær specielt blandt de offensive spillere. Jaden Philogene, Liam Delap og Aaron Connoly er alle tre ude med skader og har tilsammen scoret intet mindre end 21 mål i ligaen for Hull.

✅ Hull har tabt fire ud af deres seneste fem kampe i ligaen. Derudover blev det i midtugen til et nederlag i FA Cup til Birmingham, hvorfor Sunderland har haft lidt flere dage til at hvile og gøre sig klar til kampen, hvilket kan have enorm betydning.

✅ Sunderland har vundet fem ud af de seneste syv kampe på hjemmebane i ligaen Sunderland vil være stærkt motiveret for at sikre sig tre point hjemme for at fastholde deres play off chancer. Derudover vandt Sunderland også det omvendte opgør for blot en lille måned siden.

Vi skal til britiske Championship, hvor Sunderland hjemme møder Hull. Begge hold kæmper i øjeblikket om at placere sig blandt de vigtige play off pladser, hvor de begge er placeret akkurat udenfor, som henholdsvis nummer syv og nummer ni i ligaen.

Holdene mødtes tilbage i December, hvor Sunderland vandt med en smal 0-1 sejr på udebane. Generelt set har Sunderland haft en relativ stærk formkurve på det seneste og specielt på hjemmebane har man virkelig fået tur i den med fem sejre i syv kampe.

Anderledes ser formkurven ud for Hull, hvor man specielt på udebane har svært ved at få resultater med hjem. Hull har tabt de seneste fem ud af syv kampe på udebane, mens det blot er blevet til en enkelt sejr.

Holdnyt Sunderland

Træner Michael Beale har ikke nogen nye skader, hvor forsvarsspillerne Dennis Cirkin og Niall Huggings fortsat er ude. Det samme er gældende for midtbanespilleren Bradley Dack og angrebsspilleren Patrick Roberts. Sidstnævnte forventes dog at være tilbage i træning indenfor en uge eller to.

Holdnyt Hull

Træner Liam Rosenior har en solid udfordring til dagens kamp mod Sunderland, hvor en lang række spillere er skadede specielt blandt de offensive spillere. Jaden Philogene, Liam Delap og Aaron Connoly er alle tre ude med skader og har tilsammen scoret intet mindre end 21 mål i ligaen for Hull. Det er rent faktisk svært for mig at se, hvem som reelt kan udgøre en trussel for Sunderland med alle deres tre bedste angribere ude.

Derudover savnes den portugisiske forsvarsspiller Ruben Vinagre, som fortsat er ude med en skade, samt den irske forsvarsspiller Cyrus Christie, som er langtidsskadet.

For at gøre ondt være for Hull, så har man her i januar transfer vinduet måtte sige farvel til den målfarlige midtbanespiller Scott Twine ( fire scoringer i ligaen ), som var på lån fra Premier League klubben Burnley. Han har forladt klubben til fordel for Bristol City.

Spilforslag

Sunderlands træner Michael Beale er glad for at spille 4-4-2 formationen. Han er i den positive situation, at flere offensive midtbane profiler også kan benyttes længst fremme, hvilket giver ham flere muligheder for rotationer. Men overordnet set fremstår holdet virkelig offensivt for mig og der er altid garanti for mange målchancer og mål.

Jeg er specielt tilhænger af den unge franske spiller Abdoullah Ba, som har gjort det rigtig godt med hensyn til at være medvirkende til at skabe chancer og spil fremadrettet. Derudover har Sunderland to meget stærke angrebsprofiler i Jobe Bellingham og Jack Clarke, hvor sidstnævnte er solid topscorer med hele tretten mål i ligaen.

Hvis man kigger på alle faktorer, så fremstår der god værdi på en ren hjemmesejr til Sunderland. Det er aldrig let for nogle at hold at spille på Stadium of Light, som har en robust Premier League kapacitet på næsten halvtreds tusind tilskuere. Sammenkoblet med Sunderlands solide form hjemme, hvor det er blevet til sejr tre ud af fire kampe, samt de mange fravær hos Hull specielt offensivt, så synes hjemmesejren ganske fin.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sunderland – Hull Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Sunderland – Hull

Sunderland: Skader og karantæner

Hull: Skader og karantæner

Sunderland – Hull Head 2 Head

Flere Tips

15. apr.
19:30
Units 1/10
Tippet til 1.99
22:00
Units 4/10
Tippet til 2.15
16. apr.
Units 2/10
Tippet til 3.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar