18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Sturm Graz-Mura-26. August 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Sturm Graz vs Mura
Sturm Graz vinder til nul
26. august 2021 21:00
bwin
Tippet til 1.95
Udgivet 26. august 2021 12:13
Jeg havde nøjagtigt samme spil i første opgør af denne rundes Europa League-kvalifikation, men det døde allerede efter 3 minutter, da Mura kom foran på et langskudsdrøn, der scorede 0,03 på xG. Mildest talt utur, og det var lidt det generelle billede af Mura, der kun skabte en enkelt stor chance i kampen på trods af en del afslutninger.

Sturm Graz var da også totalt dominerende og havde bolden mest samtidig med, at de scorede hele 3,46 på xG. Sturm Graz har generelt været enormt scoringsflittige i denne sæson, og de er niveauer over deres modstander. Jeg kan også sagtens se værdi i handicap-sejren til hjemmeholdet, men jeg kan godt lide dette spot, da østrigerne med en 3-1 sejr fra første opgør blot skal bringe sig foran 1-0, og så er denne kamp død.

I hvert fald vil det stoppe alt håb hos Mura-spillerne, og samtidig vil der for Sturm Graz ikke være grund til at spille sig synderligt meget ud. Der vil ganske givet komme reserver i spil, og det kan være incitamentet for at trykke på. Omvendt vil Mura lige så meget skulle bruge energi på at forsvare et resultat, hvor man ikke kommer afsted med en snitter og en dårlig oplevelse og kommer udeholdet bagud, så tror jeg næppe, vi ser dem med tro på tingene.

Dertil vejer hjemmebanefordelen også en del i disse runder, selvom Østrig endnu ikke tillader fulde huse. Kvalitetsforskellen var stor mellem de to mandskaber, og jeg tror, det bliver meget begrænset, hvad Sturm Graz tillader Mura af chancer i dette opgør.

1,95 fås også hos Nordicbet.

Sturm Graz – Mura Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 27. august 2021 09:29.

Sturm Graz – Mura Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar