18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -7,6
TBP 95,6%
Hitrate 36,1%

Strasbourg-Troyes-22. August 2021 15:00

Units 5/10 Tabt
Strasbourg vs Troyes
Over 2 mål
22. august 2021 15:00
ComeOn
Tippet til 1.65
Udgivet 17. august 2021 15:29
Med 0 point for to runder tørster disse to nordøstfranske klubber efter sejr, og der bør være pæn basis for mål. Begge viste offensivt mod og evne mod PSG, og selv de næppe får lige så meget omstillingsplads som mod de pressende parisere, så bliver det næppe bare en skyttegravskrig.

(Et decideret lokalderby er det ikke; der er 273 km mellem de to byer.)

Chancevurdering for Over/Præcis/Under 2 mål: 46-29-25. Bemærk: Unibet har odds 1,68 for Over 2 mål. Pga en teknisk fejl benytter dette tip oddset fra ComeOn (1,65).

Efter en sjasket indsats i 0-2 mod Angers, viste Strasbourg sig bedre frem mod PSG. 4-2-tab, ja, men flot comeback i anden halvleg (efter 3-0 ved pausen) hvor pariserne i dén grad var på hælene. Bl.a. god indsats af den gamle målræv Gameiro, vendt hjem denne sommer efter mange år i store klubber. Det var hans første start i angrebstandem med tårnhøje Ajorque, og begge nettede. Det lover godt for alsacianernes måltal i denne sæson.

Defensivt ser det værre ud. Seks mål imod, og nu er midterforsvarsjernmand Djiku i karantæne, mens der er skadestvivl om den erfarne def-midtbanemand Aholou.

Troyes spillede ganske godt i sæsonpremierens 1-2-tab mod PSG; viste mod fremad og havde en del målchancer. Der var også gode ansatser i begyndelsen af opgøret mod med-oprykker Clermont, men rødt kort i 30. minut flyttede momentum over til hjemmeholdet der vandt 2-0. Nu er højre wingback Kaboré i karantæne. Jeg vil tro at det betyder at nytilkomne Biancone, der mod Clermont debuterede på venstre wingback, flyttes til højre, og at livlige Koné (endnu en sommertilgang) får sin venstre wingback-plads tilbage.

Kaborés fravær svækker dog umiddelbar, og ikke kun defensiven, også offensiven, men sidstnævnte har stadig gode folk som Ripart, Touzghar og Baldé.

Troyes må nok fortsat, pga skader, undvære det brasilianske midtbanetalent Metinho (sommertilgang), angrebsindskifter Suk, offensivafløser Dingomé samt venstreback Larouci (sommertilgang).

Strasbourg – Troyes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Strasbourg
Troyes
Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 15:00.

Strasbourg – Troyes Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Det skal med at Ajorque og Gameiro spillede sammen i nogle af sommerens træningskampe; kampen mod PSG var ikke første gang de begge startede på banen. Det var første officielle opgør (efter at Gameiro kun var indskifter i sæsonpremieren mod Angers).

Skriv et svar