Strandby-Elling-Nielstrup IF-Vendsyssel FF-5. August 2021 18:30

Strandby-Elling-Nielstrup IF vs Vendsyssel FF
Vendsyssel FF -6.50 (AH)
18:30 5. august 2021
Tippet til 1.85
Units 5/10
Tabt
Udgivet 5. august 2021 11:25
Indrømmet. Jeg ved ikke alverden om Bolbro eller de øvrige serie-hold i pokalturneringen, men det har været tydeligt, at der har været enorm niveauforskel på holdene fra de tre øverste række og Serie 1-3 hold, når de har mødtes i denne første runde. Bedst eksemplificeret ved Lyngby 9-0 sejr over Østerbro fra Serie 2 i onsdagens møde, hvor Lyngby havde 38 afslutninger.

Jeg tror en af de store forskelle har været mængden af kampe de seneste sæsoner pga. corona. Seriebolden har af flere omgange ligget stille, hvilket har skabt frafald, men også skabt en del rust hos dem, der spiller på det niveau.

Strandby-Elling er nedrykkere fra Serie 2, hvor man indkasserede 3 mål i snit og bl.a. tabte 9-0 til Hirtshals. Altså et Seriehold, der har fået gedigne stryg tidligere, og jeg tror, de får endnu én på hatten i dette pokalopgør mod Vendsyssel.

Det handler ofte om, hvor vidt favoritterne vil spille med nogenlunde intensitet eller blot spare kræfter og køre den sikkert hjem. Jeg forventer dog, at Vendsyssel udnytter muligheden for at trykke på og hente en storsejr. Vendsyssel kommer nemlig fra en frygtelig sæson, hvor man var en enkelt scoring fra at blive sendt i 2. division, og det har på ledelsesgangene også været kaotisk. Nu er de gamle ejere tilbage, og det lader til, at der er kommet struktur over tingene igen. Vendsyssel har en ganske udmærket trup, og der er ingen tvivl om, at de kan kører Strandby-Elling midtover, hvis de kan motivere sig selv til det.

Niveauforskellen fra Serie 3 til 1. division er gigantisk og det samme er den fysiske forfatning. Det skal udmønte sig i en storsejr, og jeg tror mere på en niveauforskel på 8-9 mål end 5-6 mål.

Strandby – Elling Odds


Strandby – Elling Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar