18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

St. Patrick’s Athletic-Derry City-9. July 2021 20:45

Units 1/10 Tabt
St. Patrick’s Athletic vs Derry City
Over 2.5 mål
9. juli 2021 20:45
Nordicbet
Tippet til 2.25
Udgivet 9. juli 2021 08:13
St. Patricks tager i aften imod Derry City og i den irske Premier Division, der er vi allerede ved 20. runde. St. Patricks er med i toppen af rækken, hvor der kun er tre point op til Shamrock, som indtager førstepladsen i ligaen. Hvis man kigger på Expected Point, har det været ganske fortjent at St. Patricks er med i den sjove ende.


St. Patricks kommer dog direkte fra et nederlag til Bohemians, hvor man trak to røde kort. Et til midtstopperen Bermingham og et til højre backen Desmond. Bermingham, der i øvrigt også er kaptajn. Samtidig er man også stadig uden den defensive midtbanespiller, Alfie Lewis, der fik direkte rødt kort i forrige kamp og stadig afsoner karantæne. For at det ikke skal være løhn, så sad den faste venstre back, John Mountney også ude i seneste opgør og er tvivlsom til kampen her.

Derry City står med 10 point færre end St. Patricks, men har et godt stykke ned til nedrykningsstregen, derfor bør de kunne spille ganske frit til. Målt på Expected Goals Against er Derry City det tredje dårligste hold i rækken.

De massive fravær til den defensive del af St. Patricks, bør åbne for mulighederne til Derry City, men samtidig skal man også huske på at St. Patricks er det andet mest scorende hold i rækken – Alt tyder derfor på at vi går et underholdende opgør i møde.

St. Patrick's Athletic – Derry City Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 10. juli 2021 06:06.

St. Patrick's Athletic – Derry City Head 2 Head


Skriv et svar