18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

St. Johnstone-Galatasaray-12. August 2021 20:00

Units 1/10 Vundet
St. Johnstone vs Galatasaray
Galatasaray vinder
12. august 2021 20:00
ComeOn
Tippet til 1.95
Udgivet 12. august 2021 07:29
St. Johnstone slap fra heksekedlen i Tyrkiet med 1-1, og nu skal skotterne forsøge at gøre arbejdet færdige hjemme mod Galatasaray. I de to klubbers første opgør blev Galatasarays målmand udvist ved 0-0 efter 56 minutters spil, hvorefter St. Johnstone scorede på det efterfølgende straffespark. Et par minutter efter fik Galatasaray dog udlignet, og så var det som om, at begge hold var tilfredse med 1-1.

St. Johnstone blev blot nummer fem i den skotske Premiership i sidste sæson, men kom med i Europa, da de vandt Scottish Cup. I denne sæson er St. Johnstone startet ud med to uafgjorte kampe mod to formodede hold fra den nederste halvdel.

Galatasaray er ikke startet med deres hjemlige turnering endnu, men de blev ekspederet ud af Champions League med et samlet 7-2 nederlag til PSV, som FC Midtjylland også lige har tabt til. Galatasarays trup tæller en række prominente navne i form af Falcao, Ryan Babel, Arda Turan og nytilkomne Patrick van Aanholt. Selvom de tre førstnævnte er oppe i årene, og ikke har spillet så meget i de første kampe i sæsonen, så vidner det om et hold med ambitioner, og et hold der bør være længder bedre end et skotsk midterhold.

Kigger man på xG i det første opgør, så hed den 1,51 – 1 i Galatasarays favør på trods af deres røde kort efter en lille times spil.

St. Johnstone – Galatasaray Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

St. Johnstone
Galatasaray
Odds are subject to change. Last updated 12. august 2021 19:55.

St. Johnstone – Galatasaray Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar