SSC Napoli vs Fiorentina – 18. jan. 20:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Super Cup | Super Cup
SSC Napoli vs Fiorentina
Fiorentina vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.55
Units 8/10
Tabt -8,00
Udgivet 18. jan. 09:28

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Napoli er inde i en rigtig svag formkurve, hvor man blot har vundet en enkelt gang i de seneste fem kampe, mens det samtidigt er blevet til tre nederlag. Det er specielt det offensive spil som halter, hvor man ikke har formået at score i fire af disse fem kampe.

✅ Fiorentina og deres formkurve er ganske imponerende, hvor man blot har tabt en enkelt kamp i de seneste elleve kampe. Derudover vandt Fiorentina det seneste indbyrdes opgør på udebane i Napoli i oktober sidste år med 1-3, hvilken kan have et marginalt mentalt overtag hos spillerne til kampen.

✅ Fiorentinas træner Vincenzo Italiano har udtalt ganske tydeligt, at de er i Saudi Arabien for at vinde den italienske Super Cup.

Vi skal til den italienske Super Cup, som bliver afviklet i Saudi Arabien i Mellemøsten sit nye format med fire hold, hvor Napoli nu skal møde Fioentina. I den anden semifinale fredag aften mødes Inter og Lazio.

Napoli er lidt en skygge af sig selv i denne sæson, efter man i den seneste sæson ganske overlegent blev italiensk mester. Luciano Spalletti valgte at forlade trænerposten til fordel for det italienske landshold og erstatningen i Walter Mazzarri har ikke helt kunne få tingene til at fungere.

Napoli er i øjeblikket placeret som nummer otte i ligaen og er allerede afskåret kampen om det italienske mesterskab. Målsætningen er nu i stedet en placering blandt Champions League pladserne i ligaen.

Lidt bedre ser det ud for Fiorentina, som er placeret som nummer fire i ligaen, men som dog også synes afskåret for kampen om det italienske mesterskab med femten point op til Juventus på andenpladsen.

Holdnyt Napoli

Napoli er fortsat uden Victor Osimhen og Frank Anguissa, som begge er udtaget til landshold for henholdsvis Nigeria og Cameroon i Africa Cup of Nations. Førstnævnte er et hårdt slag for klubben, eftersom han er holdets topscorer.

Førstemålmand Alex Meret vil heller ikke være med truppen, eftersom han er ude med en skade. Det samme er gældende for de to forsvarspillere Natan og Mathias Olivera. Den svenske midtbanespiller Jens Cajuste blev ligeledes skadet i den seneste kamp mod Salernitana og vil heller ikke være tilgængelig.

Her i januar transfervinduet har Napoli desuden frasolgt midtbanespilleren Eljif Elmas til RP Leipzig for 24 millioner euro, efter en skade har haft holdt ham ude på det seneste.

Holdnyt Fiorentina

Træner Vincenzo Italiano er uden de helt store fravær til kampen, hvor den eneste skadede spiller er den argetinske angrebspiller Nicolas Gonzales. Den brasilianske forsvarspiller Dodo er tilbage i træning efter sin skade, men det må forventes fortsat at være for tidligt for ham at komme i spil til truppen.

Christian Kouame er desuden fraværende grundet udtagelse til landsholdet i Africa Cup of Nations for Elfenbenskysten.

Spilforslag

Napoli er inde i en rigtig svag formkurve, hvor man blot har vundet en enkelt gang i de seneste fem kampe, mens det samtidigt er blevet til tre nederlag. Det er specielt det offensive spil som halter, hvor man ikke har formået at score i fire af disse fem kampe. Med fraværet af Victor Osimhen til Africa Cup of Nations er det svært at se, hvordan det svage offensive spil skal ændres radikalt i Super Cup kampen.

Modsat er gældende for Fiorentina og deres formkurve, hvor man ganske imponerende blot har tabt en enkelt kamp i de seneste elleve kampe. Selvom offensiven er ramt af skaden til Nicolas Gonzales, så har man fortsat specielt en yderst målfarlig herre i den italienske midtbanespiller Giacomo Bonaventura, som har scoret seks mål i ligaen.

Med tanke på formatet af turneringen, så forventer jeg at begge hold sandsynligvis vil have en forsigtig defensiv tilgang til kampen i forhold til et offensivt fritflyvende spil. Kampen kan meget vel ende uafgjort i den ordinære spilletid og dermed blive afgjort enten i forlænget spilletid eller via straffespark. Jeg vælger, at den bedste værdi til kampen, vil være at spille Fiorentina dobbelt chance X2.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

SSC Napoli – Fiorentina Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger SSC Napoli – Fiorentina

SSC Napoli: Skader og karantæner

Fiorentina: Skader og karantæner

SSC Napoli – Fiorentina Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Units 4/10
Tippet til 1.87
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar