18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Sporting – Ajax-15. September 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Sporting vs Ajax
Over 2,5
15. september 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 1.90
Udgivet 14. september 2021 23:21
Det er sjældent, at man får en pris som denne på over 2,5, når Ajax er involveret. Det unge mesterhold fra Holland spiller altid med et enormt offensivt udtryk, og man er sågar favoritter ude mod Sporting. Ajax plejer altid at angribe uanset modstander, og det kommer til at give plads til de portugisiske mestre, der ikke på samme måde er angrebslystne, men alligevel scorede næsten to mål pr. kamp i sidste sæson i en relativt målfattig række.

Stopper, Coates, er ude for Sporting med karantæne, mens Ajax har keeper, Onana, ramt af karantæne. Han erstattes af Stekelenburg. Sammen med Dortmund og Besiktas ligner det en ret tæt gruppe, og det bliver afgørende, at man kommer godt fra land. Jeg forventer, at Sporting tør få efter sejren, og man har igen mulighed for at få opbakning af hjemmesupporterne.

Ajax har tidligere haft gode runs i Champions League med deres unge mandskab. Sebastian Haller har klædt holdet som den angriber, der kan bidrage med noget fysik og luftstyrke og som på mange måder er meget anderledes end de øvrige. Det giver Ajax flere midler i offensiven.

Ajax har allerede hentet de første par storsejre i ligaen, og selvom man godt kan nøjes med uafgjort i denne åbningsrunde, så ligger det bare ikke i Ajax’ DNA. Samtidig er man ikke så voldsomt stærke defensivt, så man kan forvente, at et godt resultat vil kræve nogle mål. Jeg tror ikke på, at denne pris står frem til kampstart.

Sporting – Ajax Odds


Sporting – Ajax Head 2 Head


Skriv et svar