18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Sparta Prag-HB Køge-1. September 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Sparta Prag vs HB Køge
Sparta Prag vinder
1. september 2021 18:00
Unibet
Tippet til 2.20
Udgivet 31. august 2021 14:13
Lad det være sagt med det samme. Min viden om kvinde fodbold kan ikke matche mændenes men jeg har svært ved at se hvorfor et internationalt erfarent hold som Sparta Prag ikke er større favoritter mod et godt men ungt og uerfarent HB Køge hold.

Sparta Prag er ét af to dominerende hold i Tjekkiet. Slavia Prag det andet. De har vundet mesterskabet tre af de sidste fire år og to pokal titler. Deres mange top placeringer gør dem til faste gæster i diverse europæiske turneringer, hvor de enten har spillet CL eller EL hvert år siden 2005/06 sæsonen. Deres succes har medført at de er stor leverandør til landsholdet, hvor hele ni spillere var med seneste mens et par andre er med af og til. Den lokale liga er blot to kampe gammel og her har Sparta vundet to med samlet 12-0. Før sæsonen deltog de i en lille international turnering hvor de vandt 1 og tabte 2. Kamp formen burde være hvor den skal være.

HB Køge's kvinder vandt flot det danske mesterskab i deres første sæson i ligaen. Nu skal de ud og spille deres første UEFA kamp nogensinde. Truppen er ung med en gennemsnits alder på blot 20,43 år blandt de 16 spillere som har fået spilletid de første fire runder. I alt er blot fire spillere 25-26 mens resten er yngre. HB Køge har primært tilført holdet unge spillere henover sommeren, og det lader ikke til at nogen af dem er en styrkelse af startopstillingen men en sikring af fremtiden.

Der er ikke den store forskel på den dansk og tjekkiske liga. Danmark er nr 7 i Europa og Tjekkiet nr 6. Det danske landshold er dog bedre end tjekkerne men ingen fra HB Køge er at finde der. Omvendt har Sparta Prag 10+ med landsholds erfaring, og international erfaring generelt. Det er sidste kval runde end CL gruppespillet og mon ikke HB Køge's unge hold er en tand nervøse mens det er business as usual for Sparta.

Holder units nede da jeg ikke kender holdene indegående men baseret på overstående har jeg svært ved at se hvorfor Sparta giver over odds 2,00 her.

Sparta Prag – HB Ku00c3u00b8ge Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Sparta Prag
HB Køge
Odds are subject to change. Last updated 1. september 2021 18:01.

Sparta Prag – HB Ku00c3u00b8ge Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar