Spanien vs Frankrig – 9. jul.

Fodbold EM
Spanien
Frankrig
9. jul.
21:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

9. jul.
21:00
Frankrig går videre
Tabt -4,00

Units

4/10
Frankrig går videre %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Spanien er uden Carvajal, Le Normand og Pedri
  • Frankrig er et turneringshold og er Spanien overlegne på rutine og erfaring
  • Frankrigs trup er af højere kvalitet end den spanske

| Sidst opdateret:


Analyse

Jeg er med på, at Spanien indtil nu har spillet et langt bedre slutrunde end Frankrig. Deres spillestil har været genkendelig, offensiv og effektiv. Frankrig har spillet destruktivt og kynisk. Mod Belgien og Portugal lignede man ikke et hold, som følte man var favoritter og som skulle ud og forcere noget i sit spil. Den franske presse har også med rette været uforstående overfor stilen. Faktum er bare, at de igen står i en semifinale og er med hvor det hele skal afgøres.

Spanien er uden Carvajal og Le Normand pga karantæne. Og Pedri er også meldt ude, efter hans skade i kvartfinalen. Særligt Carvajal synes jeg er et stort minus for Spanierne. Først og fremmest er han en af verdens bedste backs, men han er samtidig også en af de få rutinerede spillerede på det Spanske hold. Derudover står hans afløser også til at skulle spille overfor Mbappé. Nacho ville være en ret god erstatning, men han skal formentlig ind og overtage Le Normands plads i centerforsvaret. Ender det med at være den aldrende Jesus Navas, står vi med et kæmpe mismatch, som jeg tror kan blive kampafgørende.

Frankrig her et stærkt turneringshold og både spillere og trænere ved hvad det handler om. Resultatet er det ultimative og så må spillet på banen komme i anden række. Vi ser sjældent det flydende spil i så vigtige kampe som denne, og jeg synes også at man i Spaniens kvartfinale mod Tyskland, så antydninger af en noget mere afdæmpet og balanceret offensiv fra det Spanske mandskab. Jeg tror vi kommer til at se en kamp der ligner Frankrigs to foregående, hvor det bliver de små marginaler der afgør tingene, og her har jeg bare mere tiltro til Franskmændendes kvalitet og rutine.

Kigger man også på de individuelle spilleres kvalitet og bredden i trupperne, så er Frankrig for mig, klart spanierne overlegne. Bredden er specielt vigtig, nu hvor vi nærmer os kamp 6, og selvom Spanien sparede alle deres startere i kamp 3, spillede begge hold 120 intense minutter blot fire dage før dette opgør. En kombineret startopstilling ville for mig, ikke bestå af mere end 3-4 Spaniere og selvom de har været bedre som hold, er det ofte individuel kvalitet der afgør disse kampe.

Det skal nævens at Mbappé ikke har set helt skarp og fit ud efter han brækkede næsen, og at det store spørgsmålstegn selvfølgelig er, om Frankrig bare ikke er bedre end det de har vist.

Alt i alt, har jeg bare svært ved at se Spanien som favoritter, selvom jeg anerkender at de indtil nu har været turneringens bedst spillende hold. Desuden vælger jeg Frankrig til at gå videre frem for eksempelvis asian 0.0 i ordinær tid, da jeg også ser dem stærkere i en eventuel forlænget spilletid pga bredden i truppen. I en straffesparkskonkurrence har jeg dem ligeledes stærkere grundet deres rutine, hvor jeg også ser Maignan som en bedre keeper end Simon. Derudover spiller vi oddswise på underdoggen og ser man straffespark som 50/50 er dette i vores favør.

CV: (Spanien-Frankrig) 48-52%. Spilbar til 1,93

Spanien vs Frankrig
Spanien

Uafgjort

Frankrig

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

20. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Botafogo RJ vs Internacional Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:00
Silkeborg IF vs Sønderjyske 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar