18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spanien-Sverige-14. June 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Spanien vs Sverige
Uafgjort i 1. halvleg
14. juni 2021 21:00
bet365
Tippet til 2.37
Udgivet 14. juni 2021 06:31
Kamp: Spanien – Sverige
Tip: X ved pausen
Odds: 2,37
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Spanien og Sverige er de to nationer, der har været hårdest ramt af corona op til slutrunden her, og det har givet en hektisk optakt for de to mandskaber. Det har også betydet, at de to hold ikke har kunne stille i stærkeste opstilling og prøve en masse ting af, som man ellers gør i disse slags kampe op til en slutrunde. Det betyder højst sandsynligt også, at begge hold lige skal finde fodfæste i kampen, og finde ud af hvor de står. Og hvordan finder man bedst muligt fodfæste i en åbningskamp? Trækker tempoet ud af opgøret og spiller det sikre frem for det risikable. 

Spanien er uden deres mangeårige styrmand i forsvaret, Sergio Ramos og derfor skal et nyt makkerpar i den bagerste kæde spilles sammen, hvor Laporte, som ny mand i truppen, ligner det ene kort. Derudover er den nyudnævnte anfører, Sergio Busquets også ude af truppen med corona. Det spanske landshold ikke været synderligt imponerende på det seneste og derfor er det også svært at forestille sig, at de kommer blæsende ud til opgøret mod Sverige.

Svenskerne mangler en af deres offensive profiler, Kulusevski, som også har været ramt af corona. Sveriges resultatliste i optaktskampene ser fin ud med tre sejre i tre kampe, men de er ikke for alvor blevet udfordret mod Armenien, Finland og Estland.

I seks ud af slutrundens hidtil første syv kampe har det stået uafgjort ved halvtid. Det er ikke så underligt, at der er lidt ekstra nerver på i en åbningskamp ved en slutrunde og man derfor tager den med lidt ekstra ro. Desuden mødte de to hold hinanden i kvalifikationen til EM og i begge kampe her stod der ligeledes uafgjort efter de første 45 minutter. 


Spanien – Sverige Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 08:48.

Spanien – Sverige Head 2 Head


Skriv et svar