18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Spanien-Polen-19. June 2021 21:00

Units 3/10 Vundet
Spanien vs Polen
Under 2.5 mål
19. juni 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 2.05
Udgivet 18. juni 2021 21:07
Der var meget kritik af Sveriges tilgang til kampen mod Spanien i 1. runde af Gruppe E. Som fodboldseer er det berettiget, men som fodboldtræner i form af Janne Andersson, så var det lige præcis hvad svenskerne kom efter. Det var meget nemt for Sverige, at trække alt tempoet ud af Spaniens spil, og holde dem forholdsvist tamme kampen igennem.

Det største problem for Spanien blev, at de ikke havde dygtige nok pasningsspillere på den sidste tredjedel af banen. Pedri var den eneste på midtbanen, der havde kreativiteten, der skulle til, men en enkelt mand var nem og lukke ned for svenskerne. Rodri og Koke var tvunget til at slå deres bolde efter Alba i overlap, men også det blev læst ganske nemt af Sverige. Der var ikke nogen plan B for Luis Enrique.

Vil Polens Paulo Sousa tager noter af Janne Andersson? Formentlig. Polen så hvordan Sverige med meget stramme kæder kunne holde Spanien nede, samtidig med at Spanien ikke var dygtige nok til at holde Sverige fra enkelte chancer. Hvis Polen kan sælge det for samme kampforløb som Sverige, så tager de den med stor sandsynlig. Et enkelt point for dem, vil nemlig betyde, at de selv kan afgøre det i sidste runde mod Sverige. Hvor de både vil have muligheden for 3. pladsen eller 2. pladsen.


Angriber situationen skal for Spanien skal naturligvis også nævnes her, hvor Alvaro Morata har fået stor kritik i det spanske. Så stor kritik at Luis Enrique også godt kan vælge at bænke ham til fordel for Gerard Moreno. Det er jo også ganske sigende, at den anden mest scorende spiller i den spanske trup er backen Jordi Alba. Forbandelsen over Spaniens manglende “Goal-Getter” ser ud til at fortsætte.


Fra Polens side så vi også i kampen mod Slovakiet, at de havde enormt svært ved at sætte stjerneangriberen Robert Lewandowski op. Den defensive midtbanespiller Krychowiak trak et rødt kort i den kamp, og vil sidde ude med karantæne her.

Det er meget svært at se Polen skabe det helt vilde ovenpå deres præstation mod Slovakiet. Samtidig har vi heller ikke set nogen tegn fra Spanien på, at de lige pludselig skulle have fundet formlen til at køre Polen over. Vi snakker et spansk landshold, der i deres sidste 12 landskampe blot har scoret over ét mål 4 gange. Her hed modstanderne Tyskland (B-Hold), Georgien, Kosovo og Litauen.


Spanien – Polen Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 03:56.

Spanien – Polen Head 2 Head


1 kommentar

  1. Jeg skylder også lige at tilføje, at Sergio Busquets er vendt tilbage til den spanske trup nu. Han vil dog næppe starte efter at have været igennem en gang COVID-19, men han kan spille en rolle i løbet af kampen.

Skriv et svar