18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Southampton-Wolverhampton Wanderers-26. September 2021 15:00

Units 2/10 Vundet
Southampton vs Wolverhampton Wanderers
Southampton over 10.5 frispark begået
26. september 2021 15:00
Unibet
Tippet til 2.00
Udgivet 24. september 2021 13:42
England, Premier League
De hårde helgener fra Southampton mod de angrebslystende ulve. Gode chancer for endnu en kamp fyldt med frispark når Madley er dommeren.

Southampton har været nogle hårde helgener indtil videre. De har i snit begået 11 frispark pr kamp men sluppet med blot ti kort indtil videre. Det er særligt i kampene hvor modstander holdet angriber Southampton at de bliver fanget på bagbenene og begår et højt antal frispark. Mod Everton, Man Utd & Man City trækker gennemsnittet op til 13. Det er en tendens der fortsætter fra sidste sæson hvor Southampton i snit begik 11.3 frispark pr kamp. Wolverhampton kommer formentlig til at angribe dem som de har gjort hidtil.

Wolverhampton har blot tre point men spillet har været til mere. Under Lage's ledelse er Wolves blevet mere offensive end tidligere og har været gode til at rykke spillet frem på banen, hvor de har været det femte mest effektive hold til at holde modstanderne fra deres banehalvdel. Wolverhampton er ikke et særligt hårdt spillende hold men har på trods af det fået pænt med kort. Modstanderne har blot begået 8.2 frispark på dem i snit men kan de fortsætte med at angribe forøger de sandsynligheden for at modstanderne kommer til at fejle dem mere end de selv bliver nød til.

Dommer Andy Madley er en af de mest fløjte glade Premier League dommere. Sidste sæson dømte han hele 24.9 frispark pr kamp og var den dommer der tillod færrest tacklinger pr frispark dømt. Denne sæson er stadig ung men Madley ser ud til fortsat at dømme flere frispark da han i sine to første kampe har fløjtet for hele 28.0 frispark pr kamp. Han dømte også Southampton da de spillede ude mod Everton og begik, i følge ham, 15 frispark.

Gode chancer for at Wolverhampton kommer til at være mest på bolden og skabe situationer hvor Madley igen må dømme frispark imod Southampton.

Southampton – Wolverhampton Wanderers Odds


Southampton – Wolverhampton Wanderers Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar