Southampton vs Hull – 20. feb. 20:45

Fodbold Championship
Southampton
Hull
20. feb.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

20. feb.
20:45
Begge hold scorer: ja
Vundet +4,02

Units

6/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Southampton er et voldsomt offensivt hold og der er solid målgaranti når man spiller på hjemmebane. Alene i de seneste fire kampe har man scoret hele seksten mål på St. Mary stadion.
  • Hull er ikke bleg for mål på udebane, hvor man har scoret i samtlige af sine seneste syv kampe. Man besidder en meget stærk offensiv i form af Philogene og Connoly, selvom Delap er fraværende grundet skade.
  • Stjernespilleren Jean Michael Seri er tilbage i holdopstillingen hos Hull og jeg tror hans tilbagevenden bliver et helt afgørende element til en solid indsats fra udeholdet, hvor de sagtens kan overraske og ikke mindst score mod Southampton.

Analyse

To ambitiøse hold mødes tirsdag aften i britiske Championship i form af højtflyvende Southampton og Hull. Mens hjemmeholdet kæmper om de to direkte oprykningspladser, så kæmper udeholdet om en placering blandt play off pladserne.

Southampton er i øjeblikket placeret som nummer tre i ligaen, efter klubben indledte sæsonen temmelig svagt. I takt med at sæsonen udviklede sig, så har holdet set en ualmindelig stærk transformation og man har blot tabt en enkelt kamp i hele 27 kampe på tværs af alle turneringer. Southampton kæmper om oprykningspladserne med Leeds og Ipswich, eftersom Leicester er stukket lidt af i toppen af ligaen. Med en kamp færre spillet, så kan Southampton med en sejr over Hull i aften rykke op som nummer to.

Hull er i øjeblikket placeret som nummer otte i ligaen, men har samme antal point som Norwich og Coventry på syvende og sjette pladsen. Formkurven er solid med fire sejre i de seneste fem kampe, selvom et par nøglespillere er fraværende. Hull har ikke spillet i Premier League siden 2016/2017 sæsonen, men siden da er denne sæson klart deres bedste og motivationen er skyhøj for at opnå mulighederne via play off pladserne.

Holdnyt Southampton

Træner Russell Martin er uden de helt store skader og fravær til kamp. Den faste midtbanespiller Flynn Downes, som er hentet ind på en låneaftale fra West Ham, har en muskelskade og vil først være tilbage i truppen i næste måned.

Derudover er forsvarsspilleren James Bree, Juan Larios og den skotske angrebsspiller Ross Stewart alle fraværende med skader.

Holdnyt Hull

Træner Liam Rosenior har ikke mange fravær til kampen, hvor største minus helt klart er en skade til den britiske angrebsspiller Liam Delap, som ellers er næstbedste topscorer på holdet med syv scoringer i ligaen.

Den faste midtbanespiller Tyler Morton, som er hentet ind på en låneaftale fra Blackburn, måtte udgå tidligt i første halvleg i kampen mod Huddersfield i weekenden. Heldigvis har skaden vist ikke at være helt så alvorlig som frygtet, men han forventes fortsat ikke at være klar til aftenens opgør med behovet for 1-2 ugers pause.

Der er meldinger om et kæmpe løft til holdet, eftersom stjernespilleren Jean Michael Seri ventes at komme direkte ind i holdopstillingen igen til kampen mod Southampton, efter at have været fraværende de seneste syv kampe. Midtbanespilleren har været fraværende grundet landskampe for Elfenbenskysten i Africa Cup of Nations.

Spilforslag

Selvom Hull har Liam Delap skadet, så har man fortsat solid offensiv kvalitet i både britiske Philogene Jaden og irske Aaron Connolly, som begge har scoret seksten mål tilsammen i ligaen.

Hull har i transvinduet i januar også indhentet veteranen Billy Sharp, men han har ikke imponeret i sine første kampe. Det kan også give plads til den unge hollandske angriber Noah Ohio, som er hentet på en låneaftale i belgiske Standard Liege. Eftersom Jean Michael Seri er tilbage i startopstillingen, så forventes jeg det vil give et kæmpe løft til holdet og ikke midst det offensive spil hos udeholdet.

Southampton har også en solid stjerneangriber i britiske Adam Armstrong, som ligger i toppen af topscorerlisten i ligaen med hele seksten mål. Derudover har man skotske Che Adams og britiske Samuel Edozie, som tilsammen har nettet fjorten gange i ligaen.

Det er åbenlyst, at Southampton er klar favorit mod Hull på hjemmebane grundet deres imponerende formkurve og kvalitet over hele holdet. Men Hull er på ingen måde et hold man blot kører over og de ville sagtens kunne overraske, hvorfor jeg holder mig fra vinderspillet.

Grundet de betydelige offensive kvaliteter hos begge hold, så ser jeg klart den største værdi i, at begge hold scorer i kampen. Jeg vælger at sætte seks units på dette spil, da jeg vurderer sandsynligheden for dette til at være langt højere end bookies har sat oddset til.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Osasuna vs Valencia
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar