Southampton vs Coventry – 9. apr.

Fodbold Championship
Southampton
Coventry
9. apr.
21:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

9. apr.
21:45
Coventry vinder eller spiller uafgjort
Tabt -5,00

Units

5/10
Coventry vinder eller spiller uafgjort 2.10*

Tip-boosters:

  • Southampton er inde i en svag formkurve med blot to sejre i de seneste otte kampe. Anderledes ser det ud for Coventry, som er inde i en ganske stærk formkurve med fem sejre i de seneste seks kampe og senest slog man endda topholdet Leeds. De forskellige formkurver understøtter spilforslaget.
  • Southampton synes ude af kampen om de to direkte oprykningspladser til Premier League og man kunne dermed forestille sig, at holdet gearer lidt ned indtil play off kampene og dermed synes jeg motivationsfaktoren er højere hos Coventry i dag.
  • Det er muligt jeg er farvet som Coventry fan, men udeholdet har altså nogle virkelig stjernespillere i mine øjne. Eksempelvis Callum O Hara og Ellis Simms på midten, som tilsammen har scoret nitten mål i sæsonen, samt Matthew Godden og Haji Wright i angrebet, som tilsammen har nettet hele 21 gange i sæsonen.

| Sidst opdateret:


Analyse

Tirsdag aften byder på Championship fodbold, hvor to klubber med Premier League ambitioner tørner sammen i et ganske interessant opgør. Southampton tager således imod Coventry hjemme St Mary’s stadium, hvor oddsætterne har gjort hjemmeholdet til favoriter, men jeg ser modsat god værdi i et spil på udeholdet.

Forud for sæsonen, så havde Southampton en klar målsætning om at placere sig blandt de to direkte oprykningspladser til Premier League, men dette ser ikke realistisk ud i øjeblikket. Southampton er placeret som nummer fire i tabellen og har hele tolv point op til Ipswich på andenpladsen. Selvom man har spillet to kampe færre, så virker afstanden trods alt for stor på dette tidspunkt i turneringen. Men drømmer om Premier League lever fortsat i forbindelse med en solid placering blandt play off pladserne.

Netop en placering blandt play off pladserne er hvad Coventry kæmper hårdt for i øjeblikket. Klubben er placeret som nummer syv i tabellen og har blot fire point op til Norwich på sjettepladsen og med en kamp færre spillet. Dermed er det altafgørende, at der fortsat indsamles point, hvis forhåbningerne om play off pladserne skal holdes i live. Modsat Southampton, så har man en yderst stærk formkurve i øjeblikket med fem sejre i de seneste seks kampe.

Holdnyt Southampton

Træner Russell Martin har ikke de helt store fravær til dagens kamp, men har forud for kampen udtalt, at i forbindelse med det skuffende resultat i den seneste kamp, hvor man blot spillede uafgjort mod Blackburn, så vil der være ændringer til startopstillingen.

Den britiske forsvarsspiller James Bree er tilbage i truppen, efter at have siddet ude med karantæne i forbindelse med rødt kort. Juan Larios og skotske Ross Stewart er fortsat ude med skader og vil dermed ikke være tilgængelig i dag.

Holdnyt Coventry

Træner Mark Robins kan glæde sig over, at han er ganske tæt på at kunne præsentere den stærkeste opstilling for holdet. Klubben mangler kun de to midtbanespillere Jamie Allen og japanske Tatsuhiro Sakamoto, som begge er ude med skader.

Spilforslag

Der er ingen tvivl om, at Southampton er et fantastisk stærkt hold, men jeg synes de fremviste en temmelig svag indsats i lørdagens skuffende kamp mod Blackburn. Modsat slog Coventry et af de absolut stærkeste hold i ligaen i weekenden i form af Leeds og selvtilliden må derfor være skyhøj på den konto blandt spillerne.

Jeg ser det altså ikke som realistisk, at Southampton kan indhente og placere sig blandt de to direkte oprykningspladser til Premier League og af den årsag, så handler det altså nu mere om blot at fastholde sin position blandt play off pladserne. Her har man en temmelig sikret posiiton og det kan altså andet lige betyde, at spillerne tager foden lidt af pedalen indtil det for alvor gælder med hensyn til motivationen til kampen.

I lyset af, at Coventry fortsat er udenfor play off pladserne og at konkurrencen er intens blandt flere hold om at sikre sig disse vigtige pladser, så synes jeg motivationen bør være højere hos udeholdet for at sikre sig point end omvendt.

Hvis man sammenkobler formkurven med dette, så synes jeg der er endnu større vægt bag sandsynhedsprocenterne for, at Coventry kan sikre sig point i dagens kamp. Jeg vælger derfor at spille Coventry dobbelt chance X2 og sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil
20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar