Southampton vs Arsenal – 16. april 2022 16:00

Premier League
Over 2,5
Tippet til 1.92
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 16. april 2022 10:15
Southampton kommer med en sæk på 6-0 til Chelsea fra seneste hjemmekamp, og sydboerne har været forfærdelige defensivt i en rum tid. Nu gæster endnu et tophold efter store nederlag til City og Chelsea, og Southampton vil måske stille sig mere defensivt an, hvilket jeg dog ikke tror er løsningen, da Arsenal har gode kreatører til at lukke en lavtstående defensiv op. Det er heller ikke Hasenhüttls tilgang, så jeg tvivler på, at Southampton går væk fra deres høje pres, og derfor vil hurtige folk som Martinelli og Saka få spillerum.

Arsenal skal gå efter sejren, da de ligger i en giftig tvekamp med rivalerne fra Tottenham om den vigtige 4. plads, der giver adgang til Champions League. Tottenham besætter den pt. med tre points forspring, men Arsenal har en kamp i hånden.

Southampton ligger i bunden, men bør være fri af frygten for nedrykning med 36 point, og de kan sagtens spille frit fortsat. Der plejer at være mål mellem de to mandskaber, og Arsenal har haft godt styr på deres modstander de seneste to gange med 3-0 og 3-1 sejre.

Arsenal har været svingende og kommer med to nederlag på stribe til Crystal Palace og Brighton. Begge kampe var man dog klart bedst og mod Brighton var det et under, at man kun lavede et enkelt mål. Arsenal har været sårbare på standarder og indlæg imod, og der kan Southampton bestemt komme til at true.

Jeg forventer en offensiv kamp med angrebsivrige udtryk, og jeg forventer to shaky defensiver, der bliver udfordret. Thomas Partey er skadet hos Arsenal, og Arsenal-aksen er en smule udfordret. Saints har ikke skader.

Southampton – Arsenal Odds


Southampton – Arsenal Head 2 Head


Flere Tips

14. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.86

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar