18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -36,7
TBP 74,8%
Hitrate 34,1%

Southampton-Manchester United-22. August 2021 15:00

Units 4/10 Tabt
Southampton vs Manchester United
Manchester United -1.00 (AH)
22. august 2021 15:00
Unibet
Tippet til 2.08
Udgivet 19. august 2021 09:30
Søndag eftermiddag skal Southampton og Manchester United i ilden for anden gang i sæsonen, og pilen peger i fuldkommen modsat retning for de to klubber. Der er virkelig muligheder for United her.

Southampton startede den nye sæson ud hvor de slap i fjor, med nederlag. Hvad der lignede et spændende projekt under Hasenhüttl, ser efterhånden lidt skrøbeligt ud. startelleveren ser ok ud, men bredden er nærmest ikke-eksisterende, og man har tilmed sagt farvel til topscorer Danny Ings og Jannik Vestergaard. Southampton fik en gave af et 1-0 mål i første kamp mod Everton, men end ikke det var nok til at redde point, og de måtte tage hjem med et 3-1 nederlag i bagagen. Jeg tror, at hjemmeholdet har en lang sæson i vente, og jeg tror ikke det kan blive til meget mere end en overlevelseskamp for dem i denne omgang.

Manchester United nærmer sig med hastige skridt den engelske top igen efter nogle sløje år. I sæsonens første kamp viste de sig fornemt frem med en 5-1 sejr over Leeds. De offensive folk hos United ser utrolig giftige ud, Pogba og Fernandes nærmest legede med Leeds i sidste weekend, og denne gang får de fornøjelsen af at lege med nyindkøbet Sancho i front. Varane nærmer sig også snart debut, og så ser defensiven også forbedret ud. Det ser virkelig lovende ud for United.

Hjemmeholdet står virkelig svagt i billedet i min optik, og jeg øjner dem ikke mange chancer i dette opgør. United ser til gengæld stærkere og stærkere ud, og hvis de vil være med i mesterskabskampen i denne sæson, så skal der 3 point på bordet mod en modstander af Southamptons kaliber. Gæsterne viste virkelig klassen i første kamp mod Leeds, der er så meget fart, kreativitet og flair i de offensive folk, og det bliver guf for dem at stå overfor Southampton, som foretrækker at spille med en høj bagkæde og offensivt pres, præcis som Leeds. Southampton havde ufattelig svært ved at holde United fra fadet i sidste sæsons to kampe, hvor det endte med 3-2 og 9-0 nederlag. United virkede voldsomt inspirerede i første runde, og Southampton lige det modsatte, det er svært at se hvem der skal score deres mål nu Ings er fortid i klubben. Denne gang er Sancho tilmed forventet at starte inde for United, og så bliver de bare endnu sværere at holde. Jeg har valgt at gardere mig her, så pengene kommer retur ved United-sejr på præcis 1 mål. De engelske stadions er fyldt op igen, og måske det trods alt kan give Southampton lidt vinger. I min optik er det et gavmildt odds på gæsterne, som så forbløffende stærke ud i sidste weekend.

Southampton – Manchester United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Southampton
Manchester United
Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 14:56.

Southampton – Manchester United Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar