18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Southampton-Leicester City-30. April 2021 20:30

Units 1/10 Tabte
Southampton vs Leicester City
Leicester vinder
April 30, 2021 20:30
Udgivet April 30, 2021 07:49
Kamp: Leicester – Crystal Palace
Tip: 2-tallet
Odds: 1,95
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sæsonen i Southampton er overstået og det har sat sine spor i Premier League, hvor det er blevet til to nederlag i rap. Først et 3-0 nederlag til bundpropperne fra West Brom, efterfulgt af et nederlag til Leicester i FA Cup semifinalen og senest tabte de 2-1 ude til Tottenham. Hassenhüttls mandskab holder nu til på en 15. Plads med 9 point til nedrykning, og ingen fremtidsudsigter andet end en sjat ekstra præmiepenge. 

Det er uden tvivl hårdt at spille under Hassenhüttl, som fysisk kræver meget af sine spillere. Her har østrigeren heller ikke været synderligt god til at rotere denne sæson, hvilket har sat sine mærker på spillerne. Op til kampen mod Leicester må man f.eks. undvære Danny Ings, Oriol Romeu og Ryan Bertrand, der alle er ude med skader. 

Leicesters sæson er modsat langt fra afsluttet. De kan stadig sikre sig en top-4 placering, samtidig med at de har en FA Cup finale mod Chelsea. Lige nu holder Kasper Schmeichel og Co. til på en 3. plads, men man er ikke sikret, da både Liverpool og West Ham bider sig til i baggrunden. Resultaterne er også begyndt at gå Leicesters vej igen, efter de har vundet deres tre seneste kampe, inklusiv semifinale sejren over Southampton for blot 12 dage siden.


Southampton – Leicester City Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 1. maj 2021 09:28.

Southampton – Leicester City Head 2 Head


Skriv et svar