18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Southampton-Leeds United-18. May 2021 18:30

Units 1/10 Tabte
Southampton vs Leeds
Over 2.5 mål
May 18, 2021 18:30
Udgivet May 18, 2021 06:42
Kamp: Southampton – Leeds
Tip: Over 2,5 mål

Odds: 1,53
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Southampton sæsonen er slut, men der kan dog stadig opnå en højere placering i tabellen, omend det ikke har andet end en kosmetisk betydning. De har fået sat 6 point på tavlen de sidste to kampe, hvilket har reddet dem lidt ære. Kigger man på modstanderne, så skal man også bare huske, at Fulham og Crystal Palace ikke er just imponerende hertil slut i sæsonen – Begge kampe blev vundet med 3-1. 

Leeds har haft en ekstremt svingende sæson, hvor der har været fantastiske præstationer, men lige så dårlige resultater har der også været. Derfor er det lidt imponerende at de nu her efter 36 runder i Premier League, har kravlet op på en 10. plads og stadig har en mulighed for at nå top-8, hvilket må siges at være imponerende for en oprykker. 

Leeds spillede senest en helt fantastisk kamp ude mod Burnley, hvor de vandt med 0-4 og spillede Sean Dyches mandskab ud af banen. Southampton har også vist lidt offensiv snilde senest. Det er to mandskaber der ikke har de store at spille for, og man kan forestille sig lidt sommerstemning på St. Mary’s Stadium.


Southampton – Leeds United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Southampton
Leeds
Odds are subject to change. Last updated 18. maj 2021 18:57.

Southampton – Leeds United Head 2 Head


Skriv et svar