SønderjyskE vs OB – 10. april 2022 14:00

Superligaen Kvalifikationsspil | Superligaen
Over 2,5
Tippet til 2.01
Units 5/10
Vundet +5,05
Udgivet 10. apr. 00:55
For en måned siden spillede de to mandskaber 2-2 i Haderslev, hvor Berggren i sin debut sikrede uafgjort efter, at OB havde ført 2-0 og været det klar bedste mandskab. Det blev målrigt, og selvom det ikke haglede med store chancer, så var det alligevel en kamp med mange tilløb til chancer og åbne muligheder i holdenes defensiver.

OB har virkelig haft udfordringer med at forsvare og har endnu ikke holdt buret rent i foråret. Faktisk har man indkasseret to scoringer i snit i forårets seks kampe, og derfor undrer det mig også, at der gives så flot en pris på over 2,5. OB kan endda spille frit, og modset deres forfærdelig defensiv, har de haft en rigtig stærk offensiven, hvor unge Jakob Breum senest blomstrede med to scoringer mod FCN, og hvor Jebali ligner en stor profil igen. Der er mange kort at spille, og det er en bred offensiv med en del kvalitet, som Andreas Alm kan vælge imellem hos en skadesfri trup.

SønderjyskE er isoleret i bunden, og de kan ikke bruge andet end 3 point, hvis man skal gøre sig det mindste håb om overlevelse. Derfor forventer jeg også, at SønderjyskE kommer med et væsentligt mere offensivt udtryk ind i kampen mod Viborg, hvor man fra start var passive og blev tromlet. Først i 2. halvleg to man fat, og så skabte man pænt med chancer.

OB er uden karantæneramte Okuson, mens Hyllegaard og Ryan Johnson fortsat er skadet. Patrick Banggard er ude for SønderjyskE.

SønderjyskE – OB Odds


SønderjyskE – OB Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar