Sønderjyske vs Nykøbing FC – 18. mar. 13:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
NordicBet Liga | 1. Division
Sønderjyske vs Nykøbing FC
SønderjyskE vinder og begge hold scorer
Tippet til 2.75
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 18. mar. 07:46

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ SønderjyskE er kommet rimeligt fra land i foråret og ramte et godt niveau senest mod Vendsyssel.

✅ Begge hold skal jagten sejren, så det lugter af mange mål.

✅ I det omvendte opgør var det målrigt og med en sindssyg afslutning til slut.

SønderjyskE er tvunget til at angribe, da man skal have 3 point. Forspringet for Hvidovre er på 7 point, og det skal indhentes, hvis det helt store mål om oprykning skal indfries. SønderjyskE har haft en nogenlunde start på foråret med 7 point og et meget uheldigt nederlag i slutminutterne til netop Hvidovre. I seneste runde lignede man en oprykningsfavorit, da man slog Vendsyssel og spillede med et stærkt udtryk. Hele 3,92 skabte man på xG, og det var fuldt fortjent, at sønderjyderne vandt på Jysk Park.

De har dog besvær med at holde buret rent, og jeg tror, Nykøbing kommer til at true hjemmeholdets mål – særligt med brandvarme Luca Kjerrumgaard, der lavede to mål i sejren mod HB Køge. Ligesom SønderjyskE så har Nykøbing FC deres hyr med at holde modstanderne fra at score, og man har i 21 kampe lukket hele 43 mål ind, og det er årsagen til, at man ligger helt i bunden.

Offensiv er man faktisk stærke med OB-lejesvenden på top og en kreativ trio med Emilio Simonsen, Mathias Gehrt og Ahmed Hassen under sig. Derfor tror jeg også, at Nykøbing for rig mulighed for at true sønderjydernes mål, og ligesom SønderjyskE, så er det efterhånden kun sejre, der tæller, så vi kommer næppe til at se Nykøbing stille sig ned for at forsvare det ene point hjem. Det vil man nok gøre, hvis man har uafgjort mod slutningen, men udgangspunktet må være at spille efter sejren – særligt også fordi man ikke har defensiv kvalitet til at forsvare en føring væk, og man er shaky på målmandsposten, hvor man ikke skal have for mange afslutninger imod.

I det omvendte opgør vandt SønderjyskE den vildeste kamp, hvor man var nede med 2-0, da man gik ind i overtiden, hvorefter man scorede tre mål på få minutter. Fuldstændig mirakuløst, og så vildt behøves det ikke at blive i dette opgør, men jeg ser muligheder for at det bliver noget lignende på resultatfronten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sønderjyske – Nykøbing FC Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Sønderjyske
Nykøbing FC
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. mar. 12:59.

Forventede startopstillinger Sønderjyske – Nykøbing FC

Sønderjyske: Skader og karantæner

Nykøbing FC: Skader og karantæner

Sønderjyske – Nykøbing FC Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar