SønderjyskE vs FC Nordsjælland – 11. maj 2022 18:00

Tippet til 1.88
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 11. maj. 00:11

Det blev en underlig afventende 1. halvleg, da FCN mødte OB i seneste runde, hvor begge ventede med at gå efter sejren, sandsynligvis fordi man lå tæt i kampen om 7. pladsen. I 2. halvleg løsnede det op, og så kom der pludseligt mange chancer i begge ender med to sene mål.

FCN har fået gang i offensiven, og det har givet dem pænt med point den seneste tid, hvor man stort set er fri af nedrykning, og derfor igen kan spille meget frigjort og med et offensivt udtryk, hvor Flemming Pedersens tropper er stærkest. I dette opgør er der ikke plads til at være afventende for hverken SønderjyskE eller FCN. Alt andet end en sejr er ubrugeligt, da SønderjyskE med et nederlag vil rykke ned, mens FCN vil forspilde deres muligheder for at hente den vigtige 7. plads, hvor 8. pladsen også kan komme i spil, hvis OB vinder pokalturneringen og samtidig bliver nr. 7.

FCN har 8 point og en bedre målscore ned til Vejle, og selvom de FCN møder Vejle i næste runder, så virker det usandsynligt, at man vil blive indhentet, da en Vejle-sejr over AGF i denne runde også vil betyde, at man fortsat har AGF under sig. Jeg tør godt satse på, at FCN går benhårdt efter 7. pladsen, og der er ligeledes gode muligheder for at styrke målscoren i fald SønderjyskE falder totalt sammen her, hvis nedrykningen undervejs bliver en realitet.

SønderjyskE har virkelig været sårbare defensivt og lukket ekstremt mange mål ind, hvilket man også igen så mod OB i pokalen, hvor man var nede med 3-0 allerede ved pausen, mens det mod AGF var et under, at man holdt hjemmeholdet fra fadet i så lang tid.

Der er lidt tvivlsomme spillere, hvor især Emil Berggren vil være vigtig at få retur, mens Emil Holm også vil være en forstærkning. Uanset mandskab skal SønderjyskE bringe et meget offensivt udtryk, og det vil give plads til FCN’s hurtige offensive spillere. Jeg har svært ved at se en kamp med lavt tempo og få chancer og med et uafgjort resultat undervejs skal SønderjyskE kaste alt frem mod slutningen, som de også gjorde det mod AGF, hvor det mirakuløst nok forblev 1-1.