18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 28,8
TBP 105,2%
Hitrate 45,6%

SoenderjyskE-Vejle Boldklub-25. April 2021 13:30

Units 7/10 Vandt
SoenderjyskE vs Vejle Boldklub
Under 2.5 mål
April 25, 2021 13:30
Udgivet April 19, 2021 18:21
Kamp: SønderjyskE – Vejle
Tip: Under 2,5 mål
Odds: 1,91
Bookmaker: NordicBet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kampen her er et direkte nedrykningsdrama. Der spilles en runde inden, hvor meget kan ske, men der er næppe nogen af klubberne her, som spiller sig i en position, hvor man kan slippe tøjlerne løs. Oddset virker meget højt i en kamp, som formentlig bliver meget låst. De to hold har først og fremmest to af de mest inkompetente offensiver i ligaen. Kun Horsens kan være med på den front. De skaber ufattelig få chancer og formen er for begge holds vedkommende rigtig dårlig.

SønderjyskE er efter et godt efterår, hvor man lignede en relativt sikker top6-deltager, dumpet ned på 9. pladsen med kun 4 points til nedrykningsstregen. Det samme gør sig i og for sig også gældende for Vejle, der også har haft et rigtig dårligt 2021 og ligger a point med SønderjyskE. SønderjyskE møder i midtugen Lyngby, som ligger lige under stregen og det er langt fra sikkert, de får point med fra den kamp. Om de så gør tror jeg stadig kampen her bliver meget afventende for begge hold.

Vejle møder i midtugen Horsens, som ligner en sikker nedrykker, men det er stadig lokalopgør med æren på spil, så det er absolut heller ikke sikkert, de vinder. Skulle Vejle vinde og Lyngby tabe i midtugen, vil Vejle gå 7 points foran Lyngby, men jeg tror ikke det ændrer på deres meget defensive tilgang, som de har praktiseret hele foråret og 1 point mod SønderjyskE vil stadig have stor betydning. Vejle har spillet hele 8 af 11 kampe i foråret under 2.5 mål.

Hos SønderjyskE er Gartenmann og Anders K. Jacobsen i karantænefare, mens Kolinger hos Vejle er det samme før midtugerunden. Skuller Gartenmann eller Kolinger være fraværende vil det være en bet for spillet, mens Anders K. vil være en fordel. Jeg tror dog ikke på det ændrer på de to holds tilgang, som jeg tror bliver meget defensiv og afventende.

Skulle kampen stå 1-1 til sidst tror jeg i den grad kampen går i stå og så står man rigtig fint med et under 2.5 måls-spil. Jeg har selv et par units på krydset til 3.40 – 3.50 diverse steder – et odds, jeg mener bør være tættere på 3.0. Jeg har under 2.5 mål spilbar til 1.50 og derfor 7 units på spillet.


SoenderjyskE – Vejle Boldklub Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. april 2021 11:37.

SoenderjyskE – Vejle Boldklub Head 2 Head


Skriv et svar