SønderjyskE-Vejle Boldklub-26. July 2021 19:00

SønderjyskE vs Vejle Boldklub
Uafgjort
19:00 26. juli 2021
Tippet til 3.40
Units 1/10
Tabt
Udgivet 26. juli 2021 06:25
Både SønderjyskE og Vejle har fået ny træner op til den nye sæson. SønderjyskE sled sig til et enkelt point i deres premiere mod Silkeborg, mens Vejle tabte 2-0 til Randers FC.

SønderjyskE var heldige med at få point med fra udekampen mod oprykkerne fra Silkeborg. SønderjyskE var på hælene i størstedelen af kampen og løb efter Silkeborg-spillerne, som kombinerede godt. SønderjyskE lagde sig god ikke fladt ned, og kæmpede med alt, hvilket må være tilfredsstillende for den tyske træner Michael Boris.

Vejle kom ikke godt fra start under Carit Falch, da de tabte 2-0 til Randers FC i en kamp, hvor de havde problemer, særligt i første halvleg. Kigger man på xG var nederlaget fuldt fortjent, da de kun skabte 0,59 xG, mens de tillod 2,59 xG til Randers FC. Der skal rettes op defensivt, hvis Vejle skal have point med fra Haderslev.

Det er to hold, der stadig bør være en i opbygningsfase under deres respektive nye trænere, og derfor bør begge mandskaber også stille sig tilfredse med et enkelt point i mandagens kamp. Tendensen med mange uafgjorte kampe i starten af Superligaen ser ud til at fortsætte.

Su00f8nderjyskE – Vejle Boldklub Odds


Su00f8nderjyskE – Vejle Boldklub Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar