18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

SoenderjyskE-Lyngby-17. May 2021 18:30

Units 1/10 Tabte
SoenderjyskE vs Lyngby
Over 2.5 mål
May 17, 2021 18:30
Udgivet May 17, 2021 06:42
Kamp: Sønderjyske – LYngby
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,63
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lyngby rykkede i sidste runde ud af Superligaen, da de hjemme tabte til AC Horsens, der også allerede er rykket en tur i Nordicbet Ligaen. Det blev det 11. mål de fik lukket ind i deres sidste 4 kampe, og man kan med rolighed sige, at den defensive kadence er gået ned for Lyngby. For Lyngby handler det nu om at slutte af med æren i behold, samt for spillerne at overbevise enten Lyngby om de skal forlænges, eller Superliga klubber om at de skal købes. 

Sønderjyske møder selv op med et hak i tuden, da de kommer fra et 4-0 nederlag til Randers FC i Sydbank Pokalfinalen. Der var stor kvalitetesforskel på Randers og Sønderjyske, hvor Glen Riddersholms tropper blev overmatchet teknisk og fysisk. Modsat Lyngby har Sønderjyske stadig massere at spille for, da de kan overhale AaB på 7. pladsen. Den placering giver muligheden for europæisk fodbold, eftersom man møder 4’eren fra Mesterskabsspillet i en kamp om europæisk fodbold næste sæson. 

Sønderjyske skal ud at satse på en sejr, hvilket betyder at Riddersholm ligeså godt kan angribe fra start. Der skal også rettes hurtigt op på den sløje indsats mod Randers, og en offensiv præstation foran egne fans vil være på sin plads. Lyngby har modsat intet at spille for, hvilket kan give dem et mere laissez faire forhold til kampen.


SoenderjyskE – Lyngby Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:02.

SoenderjyskE – Lyngby Head 2 Head


Skriv et svar