18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 18,3
TBP 102,3%
Hitrate 46,1%

SønderjyskE-Hvidovre – 5. December 2021 12:30

Units 3/10
SønderjyskE vs Hvidovre
Hvidovre +0.50 (AH)
5. december 2021 12:30
Mr Green
Tippet til 1.95
Udgivet 25. november 2021 12:38
Besøg Mr Green

*Reklamelink

Hvor stor forskel er der på et bundhold i Superligaen, som tydeligvis ikke har niveau til at følge med resten og et tophold i 1. division? SønderjyskE er med rette favoritter, men jeg tror Hvidovre med deres momentum er tættere på SønderjyskEs niveau, end odds angiver.

Det helt store spørgsmål ved pokalturneringer er, hvorvidt de enkelte hold prioriterer den. Jeg tror dog begge hold går efter avancement og kommer med stærkest mulige hold med tanke på, at ligaerne går på vinterpause umiddelbart før kvartfinalerne i pokalen. I Superligaen tegner hjemmesejre sig i snit for 42-43 procent. SønderjyskE er vel ret beset i krise og kæmper for overlevelse i Superligaen. De har lige fyret træneren og har ikke mange succesoplevelser i bagagen i denne sæson. Hvidovre har omvendt gang i en overraskende god sæson og ligger med i oprykningskampen i 1. Division. Hvidovre kan godt lukke af og hvis de kommer med en defensiv approach om at få 1 point med, kan jeg godt se SønderjyskE få det rigtig svært, hvis de pludselig skal ud og skabe kampen.

Det taler dog lidt imod, at Hvidovre spiller deres sidste kamp i 1. Division 65 timer før, mens SønderjyskE allerede går på vinterpause den 28. november og har en uges forberedelse til kampen. Der er returkamp 5 dage efter og jeg kan ikke forestille mig, SønderjyskE skulle gå hovedløst efter sejren ved uafgjort kort før tid, hvilket taler for at tage krydset med i dobbeltchancen her.

SønderjyskE – Hvidovre Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

SønderjyskE
Hvidovre
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. november 2021 15:26.

SønderjyskE – Hvidovre Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar