SønderjyskE-FC Nordsjælland-2. August 2021 19:00

SønderjyskE vs FC Nordsjælland
Under 2.5 mål
19:00 2. august 2021
Tippet til 2.11
Units 1/10
Vundet
Udgivet 2. august 2021 10:10
SønderjyskEs første to kampe under den nye tyske cheftræner er endt med 0-0 og 1-0. Selvom tyskeren har forventninger om at spille tempofyldt fodbold med højt pres, så er det defensiven, der har klaret sig bedst i sæsonens første par kampe. Spejler om over SønderjyskEs hold, så ser defensiven umiddelbart også noget stærkere ud end offensiven gør. Nytilkomne Tchamba ser stærk ud i midterforsvaret sammen med Gartenmann, og midtbanespillerne med Ekani, Vinderslev og Albæk, som Michael Boris har prioriteret i kampene er mere midtbaneslidere end de er det offensive omdrejningspunkt. Resultaterne har været der i de første par kampe, og derfor bør Michael Boris holde fast i samme koncept.

Gæsterne fra FC Nordsjælland har fået en halv skidt start på sæsonen med nederlag til oprykkerne fra Viborg på hjemmebane og senest 0-0 mod AGF. Efter salget af Kamaldeen leder FC Nordsjælland efter den nye stjerne, og det nye offensive es, som skal diktere offensiven hos det unge mandskab. Mange unge spillere byder sig til, men der mangler altid lige den sidste aflevering eller den koldblodige angriber.

Med tanke på, at de to hold allerede har spillet 0-0 en gang hver i den nye sæson, og at begge mandskaber skal kæmpe ekstra hårdt for at finde mål i øjeblikket, så går vi efter en målfattig mandagskamp i Superligaen.

Su00f8nderjyskE – FC Nordsju00e6lland Odds


Su00f8nderjyskE – FC Nordsju00e6lland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar